330 din za izradu 50 fotografija 9x13 cm u Foto laboratoriji BG Elite u centru Beograda! Popust 67%!

1000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

Polako prolazi leto i sezona odmora, ali fotografije podsećaju na sve te zabavne, bezbrižne letnje dana! One predstavljaju najbolje opipljive uspomene na putovanja ili neke lepe trenutke koje želite da pamtite celog života. Danas Vam nudimo da svoje omiljene scene iz života smestite na fotografije vrhunskog kvaliteta i da ih tako sačuvate od zaborava! Proživite ponovo sve te divne momente! Iskoristite popust od 67% i uštedite  670 dinara!

Vrhunska izrada fotografija pravi je razlog da i Vi posetite BG Elite" gde osim toga možete pronaći i niz drugih usluga! Iskoristite naš vaučer i uverite se i sami u to! U "Bg Elite" foto laboratoriji fotografije se izrađuju na najsavremenijoj digitalnoj fotomašini na tržištu – Noritsu 37HD. Impresivnih 640 dpi (640×640) u 12 bita stvara 79 miliona tačaka na formatu 30×40, što predstavlja pet puta više nego na ostalim fotomašinama. Osim što će vaše fotografije izraditi jednim od najsavremenijih mašina, biće štampane na Fuji mat papiru koji se odlikuje vernom reprodukcijom boja i odličnom postojanošću. "BG Elite" nastavlja fotografsku tradicije porodice Simić koja vuče korene još iz 1908. godine. Kolor fotografiju izrađuju od 1972. godine, a obradu kolor fotografija Agfa printerima počinju već od 1976. Sada rade sa najsavremenijim mašinama za izradu fotografija na tržištu. Rad na ovom polju je oduvek bio praćen odgovarajućim obrazovanjem!

Laboratorija je opremljena najmodernijom laserskom linijom za izradu fotografija Noritsu 37HD koja otvara novu dimenziju fotografije - fotografija visoke definisanosti. Obučeno osoblje vrši profesionalnu korekciju svakog Vašeg snimka ispravljajući odstupanja u boji, gustini, kontrastu i osvetljenju koliko je god to moguće. Koriste se isključivo originalni japanski Fujifilm foto papiri najviše kategorije – Supreme i Professional DPII. Ovi papiri se odlikuju većom težinom, boljom dimenzionalnom stabilnošću, te verodostojnom reprodukovanju boja i dužom postojanošću. Ovde možete pronaći najveći izbor fotografskih filmova u Srbiji. U ponudi su kolor negativ, dijapozitiv (slajd) i crno-beli filmovi, 135 i 120 renomiranih proizvođača Kodak, Fujifilm, Ilford. Širok dijapazon osteljivosti (brzine) filmova od 100 do 3200 ISO. Dostupni su i instant filmovi za Polaroid i Fuji aparate. Vrše i profesionalno mašinsko i ručno razvijanje kolor negativ (C41), dijapozitiv (Kodak E6 hemija) i crno-belih (Ilford hemija) filmova svih širina. Skeniranje svih vrsta filmova se vrši na specijalizovanom skeneru uz mogućnost arhiviranja na medijima sa znatno produženim rokom trajanja od standardnih. Štampa velikih formata na Epson ploteru poslednje generacije sa originalnim bojama i na autorizovanim materijalima najvišeg kvaliteta. BG Elite Foto je zvanični zastupnik Lomography A.G. Pored stalnih akcija, lomo paketa, velikog izbora svih vrsta filmova, u j ponudi možete pronaći autorizovane Lomography aparate!

http://www.bgefoto.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

BG Elite Foto+, Futr Stefan Simić PR

Trg Republike bb, Beograd,

Vaučer važi

do 19.10.2012.

Napomene

Slične ponude