3300 din za dva noćenja za dvoje na Cvetnom Salašu na Paliću!

6600 DIN
Ponuda je istekla
Predivan ambijent
Komforne sobe
Središte života i okupljanja ljudi

U cenu je uključeno:

  • dva noćenja za dvoje

Cvetni salaš je smeštajni objekat sa 15 komfornih soba, bazenom, salom za sastanke, trpezarijom i recepcijom. On služi za više dnevni odmor naših gostiju. Stari vojvođanski salaš je opet postao središte života i okupljanja ljudi uz čašicu dobre domaće rakije, izvorne tamburaške muzike i tradicionalnih jela. Gurmani mogu da uživaju u dobroj krompirači, telećem perkeltu sa domaćim testom i sirom, pevčijem paprikašu sa knedlama, salašarskom pasulju, ovčijem paprikašu sa kupusom, svinjskim papcima, pečenoj patki ili pak možda pravoj ribljoj čorbi. Za sladokusce smo obezbedili fanke, domaće štrudle, gomboce, kompote.... To je samo deo bogate ponude "Majkinog Salaša". Uz sve to ne možemo zaboraviti ni kvalitetnu ponudu vina, domaće rakije od dunje, jabuke ili šljive. Tu je takođe i naš tamburaški orkestar "Neven" a na imanju se nalazi i šaranski ribnjak, bazen, sportski tereni, ergela konja. Sve to je okruženo našim voćnjacima i malim bagremovim šumarkom. Organizacija raznih svetkovina je doprinela da se gosti edukuju i podsete na život i običaje naroda koji žive u ovom regionu. Tako da danas imamo već dobro poznate i posećene tradicionalne aranžmane koje pomažu i turistička organizacija, opština, likovne kolonije, udruženja slamarki, kulturno umetnička društva i to sve u cilju očuvanja kulturno istorijskog nasleđa i samog unapređenja turističke ponude kod nas na Paliću.

http://www.majkinsalas.rs


Ocena ponude

5/5 (ocene: 4)
Dragana Sve pohvale
nada Divno je bilo, usluga odlična, ljuazno osoblje

Pitanja

Branislava
25.10.2019. 18:27

Da li kupon vazi samo za dvoje il mogu i deca?3 i 5 god

Kupoman

Branislava, deca do 5 godina ne plaćaju, ali za sve informacije oko rezervacije i smeštaja pozovite smeštaj Cvetni Salaš na br. tel. 024/753-276 :-)

Gde iskoristiti vaučer?

Smeštaj Cvetni Salaš

Atile Jozefa 79, Subotica,Palić, Beograd
024/753-276

Vaučer važi

do 15.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Dva noćenja za dvoje na Cvetnom Salašu na Paliću!
  • Vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • U cenu nije uračunata boravišna taksa od 109 din po osobi po danu i doplata za doručak od 300 din po osobi po danu.
  • Doplata za sobu sa klimom i televizorom plaća se na recepciji.
  • Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin najmanje dan ranije, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 024/753-276, 753-672

Slične ponude