3390 din za 2 tretmana laserskog izbeljivanja zuba! Gratis uklanjanje kamenca i poliranje zuba! Popust 77%!

15000 DIN
Ponuda je istekla
Neka Vaši zubi budu Vaš ponos i neka privlače svojom lepotom i blistavom belinom! Biserni osmeh u dva koraka! "Kupoman" i Stomatološka ordinacija "Dr Vrbica" Vam to omogućavaju uz fantastičan popust od 77% i uštedu čak 11610 dinara!
 
Tretman trajnog stomatološkog izbeljivanja zuba je potpuno bezbolan i bezbedan za Vaše zube. Podrazumeva premazivanje zuba gelom za izbeljivanje i prosvetljavanje lampom radi ubrzanog procesa beljenja. Izvanredni estetski efekti postižu se u samo dva tretmana i traju više godina! Tretmanom su obuhvaćeni zubi obe vilice. Takođe, ovom ponudom dobijate besplatno uklanjanje kamenca i naslaga sa zuba ultrazvučnim aparatom kao i poliranje zuba pastom sa fluorom!
 
Dobrodošli u specijalisticku ordinaciju dr Aleksandra Vrbice! Savremeno opremljena stomatološka ordinacija nalazi se u centru grada, na Crvenom krstu, kod Beogradskog dramskog pozorista. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno i nasmejano osoblje sastavljeno od iskusnih doktora stomatologije! Ovde se svakom pacijentu pristupa individualno i posvećuje mu se maksimalna paznja tako da će Vam vreme provedeno u ordinaciji biti veoma ugodno i prijatno!
 
Neka Vaš osmeh govori vise od reči!
 


Pitanja

Ivana
22.4.2012. 10:49
Postovani, uplatila sam ponudu uplatnicom u posti prekljuce. Kada mogu da ocekujem vaucer? Hvala unapred
Kupoman
Ivana, vaučer ti šaljemo najkasnije za dva radna dana, čim proknjižimo tvoju uplatu. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Dr Vrbica

Golubačka 3, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude