3490 din za 12 tretmana podizanja i zatezanja zadnjice na COMPEX aparatu + GRATIS 12 termina korišćenja SPA CENTRA (parno kupatilo, tepidarijum, sauna) u novom LUX CENTRAL SPA & GYM-U na ZVEZDARI!

17000 DIN
Ponuda je istekla

3490 din za 12 tretmana podizanja i zatezanja zadnjice na COMPEX aparatu + GRATIS 12 termina korišćenja SPA CENTRA (parno kupatilo ,tepidarijum, sauna )u novom LUX CENTRAL SPA & GYM-U na ZVEZDARI!

ENTRAL spa&gym je fitness centar koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji, u ulici Luke Vukalovića 2. U prijatnom i luksuznom ambijentu naše teretane i fitness sale, opremljeni smo najsavremenijim spravama za oblikovanje i jačanje mišića, kao i kardio mašinama. CENTRAL spa&gym sadrži kupatilo gde se možete istuširati, deo za trening,trx,box,cardio spravu kao i mnoge druge rekvizite.Od oktobra imaćemo i spa deo - tursko kupatilo,saunu i tepidarijume(tople klupe). U ponudi našeg fitness kluba negujemo različite vidove programa, specifičnih i prilagodljivih vašim potrebama, koji služe za mršavljenje, rehabilitaciju, korekciju deformiteta i kondicionu pripremu.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Central spa & Gym

Luke Vukalovica 2, Beograd
065/47 21 111

Vaučer važi

do 7.12.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu 
  • Jedna osoba može da iskoristi jedan vaučer!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak od 7 do 21, subota od 9 do 21, nedelja je neradna
  • Kontakt telefon: 065/47 21 111
  • Potrebno je poneti papuče, peškir i bademantil
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana!

Slične ponude