3490 din za 2 tretmana izbeljivanja zuba obe vilice + ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba + stomatološki pregled u ordinaciji Dr Slađana Petrović u centru grada! Popust 81%!

18000 DIN
Ponuda je istekla

Neka Vaši zubi budu Vaš ponos i neka privlače svojom lepotom i blistavom belinom! Neka zablista Vaš biserni osmeh! To je jedna od prvih stvari koju ljudi primete kada Vas ugledaju, a često je i veoma bitan za Vaše samopouzdanje. Stomatološka ordinacija "Dr Slađana Petrović" će Vam omogućiti uz popust od 81% i uštedu čak 14510 dinara!

Ovo dvoseansno izbeljivanje zuba podrazumeva korišćenje dve vrste gelova. Gelovi koje koriste su proizvođača Ultradent. Jedan tip  gela zahteva upotrebu led lampe a drugi ne, efekat je međutim jednako dobar, a Vi se odlučujete koji želite uz konsultacije sa stomatologom i u skladu sa vašim potrebama! Za ovaj tretman su neophodna čista usta, što znaci bez kamenca i mekih naslaga, da bi efekat bio potpun i sjajan pa ova ponuda uključuje i ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba, kao i besplatan stomatološki pregled!

Stomatološka ordinacija "Dr Slađana Petrović" se nalazi na Dorćolu, u neposrednoj blizini crkve Aleksandra Nevskog i Prve beogradske gimnazije. Uz ljubaznost i visoku profesionalnost, svojim pacijentima nude kompletne stomatološke usluge po veoma povoljnim cenama, koristeći najsavremenije materijale i opremu!


Pitanja

Milica
18.9.2012. 13:41
vazi,hvala vam :)
Kupoman
Nema na čemu! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija „Dr Slađana Petrović“

Dositejeva 38, Beograd
060/3330-374, 011/2629-023

Vaučer važi

do 18.10.2012.

Napomene

Slične ponude