3490 din za deset tretmana za mršavljenje (pet kavitacija i pet tretmana termo ćebetom) u studiju Angel Four! Popust 74%!

13500 DIN
Ponuda je istekla
Ovog proleća možete postići savršenu figuru - pripremili smo za Vas 10 tretmana namenjanuh za mršavljenje - 5 kavitacija  i pet tretmana u termo ćebetu!
 
Ultrazvučna kavitacija je brz i bezbolan metod otklanjanja masnih ćelija bez hiruške intervencije. Specifična ultrazvučna frekvencija pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kavitacija odnosno liposukcija bez hirurškog zahvata je moćni alat koji garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tela na bezbedan, efikasan i trajan način. Fenomen kavitacije na određenoj frekfenci ultrazvuka uništava masne ćelije. Nakon razaranja masnih ćelija, masnoća u obliku triglicerida odlazi u intersticijsku (međućelijsku) tečnost, gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom. Važno je napomenuti da deo razgrađene masnoće "putuje" kroz organizam u vidu lipoproteina i mora da bude potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću; u suprotnom, opet će se nagomilati na drugim delovima tela. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Kavitacijom se postiže preoblikovanje lokalizovane masnoće (stomak, kolena, bokovi, zadnjica, ruke), smanjenju naslaga celulita, reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože, poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva. Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje!
 
Termo ćebe je sačinjeno od dve zone mršavljenja, gde prednji i zadnji deo tela gube ravnomerno težinu. Kada ležite pritisak na Vašu kičmu je za upola manji, mišići slabe i celo telo se opušta. Krv cirkuliše bolje i napor na Vaše srce se smanjuje. Šire se kapilari što omogućava kiseoniku da teče efikasnije kroz celo telo. Infracrveno ćebe je rešenje za zdravo mršavljenje bez napornog vežbanja. U toku samo jednog tretmana od 40 minuta možete sagoreti minimum 600 kalorija.Očekivani rezultati: osnažen metabolizam, sagorevanje masti, mršavljenje, smanjenje celulita i strija, pojačanje energije, poboljšana tekstura kože, smanjeni nivo stresa.

Salon "Angel Four" nudi širok asortiman usluga i može se pohvaliti najkvalitetnijim preparatima svetskih renomiranih kuća. "Studio Angel" za negu kose koristi liniju Alfa Parf iz Milana dok za negu lica i tela nudi tretmane sa Dr.Temt kozmetikom. Usluge koje salon pruža su raznovrsne: sve vrste frizerskih usluga, tretmani lica, masaže, depilacije (posebno se izdvaja depilacija mednom emuluzijom), solarijum, manikir, pedikir, nadogradnja noktiju. Profesionalno i uvek dobro raspoloženo osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i brine se o Vašem izgledu. Posetite ih, prepustite se profesionalcima i postanite njihov stalni zadovoljni korisnik!


Pitanja

gordana
20.3.2013. 19:40
Intresuje me sta ako nemam stampac kako da dodjem do vaucera
Kupoman
Gordana, sacuvajte Vas vaucer na nekom usb uredjaju, i odnesite do najblize fotokopirnice da vam odstampaju. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Angel Four

Radomira Raše Radujkova 16, Novi Sad
060/6366-030

Vaučer važi

do 18.4.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do petka od 10:00 do 20:00, subotom od 09:00 do 14:00
  • Kontakt telefon salona: 060/6366-030

Slične ponude