350 din za ŠVARCVALD ili KINDER TORTU! Probajte ukusne TORTE IVANJICA!

460 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Ovo je savršena ponuda za svaki dan koji želite da ulepšate odličnim ukusima torte u  porodičnom domu u društvu porodice, bliskih prijatelja i dragih osoba! Ponuda uključuje Švarcvald ili Kinder tortu - na Vama je da izaberete onu koju više volite, a naravno, možete i obe za potpuni užitak! Za koju god da se odlučite, sigurno nećete pogrešiti jer Vas očekuje poslastica od najboljih sastojaka savršenog ukusa, izgleda i mirisa! Iznenadite dragu osobu, obezbedite najbolju poslasticu za goste na Vašoj proslavi ili jednostavno počastite sebe ovim desertom - svaki trenutak je idealan za uživanje  u savršenom ukusu domaće torte!
 

Kinder

Kratak opis: Kremaste zalogaje bogate mešavinom bele i crne čokolade kombinovane sa Plazma keksom akcentuje aroma vanile.

Sastojci: jaja, mleko, orah, plazma keks, crna i bela čokolada, šlag krem, aroma vanile.

Švarcvald

Kratak opis: Mešavina slatke pavlake i šlag krema, sočnih korica sa kakaom natopljenih sokom od višnje, upotpunjena je finom notom osvežavajućih komada kuvane višnje.

Sastojci: jaja, kakao, višnje, slatka pavlaka, crna čokolada, šlag krem.
Torta Ivanjica postoji od 2006. godine, a osnovana je sa idejom da tradicionalne (prirodne, domaće) poslastice na najprefinjeniji način približi trpezama savremenih potrošača.Misleći u duhu Vaših želja uspeli smo da nizom organizovanih degustacija i promocija napravimo onaj izbor, ukus, kvalitet i izgled slatkiša koji će Vas bar na trenutak odvesti tamo gde su snovi i želje jedno. Sagradili smo ambiciozan tim koji svoj trud, ideju i energiju neposredno ulaže u svaki naš proizvod, i tako došli do toga da umeće naših i Vaših baka pretvorimo u savršenu tehnologiju stvaranja slatkih čarolija. Uzvratili ste nam poverenjem koje je nam je dalo dodatni podsticaj da razvijemo mrežu distribucije i prodaje kako bi uvek bili dostupni svim našim potrošačima.Torta Ivanjica sada ima preko dvadeset zaposlenih koji se svakim danom iznova brinu da umetnost održavanja proizvodnog asortimana, koji oduhvata sve od sitnih domaćih kolača do glamuroznih svadbenih torti, odiše harizmom male čokoladne radionice.
 
http://www.torta.rs
 


Pitanja

biljana ivan
17.2.2015. 00:04

mozete li mi podeliti kupon na 2 kupona jer nemate opciju odkazivanje da bi odkazala i ponovo narucila.hvala

Kupoman

Biljana, smanjili smo Vam broj poručenih vaučera. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Torta Ivanjica

Kalenić pijaca, lokal 69,, Beograd
011/2425-955

Vaučer važi

do 19.3.2015.

Napomene

  • Obavezno poručivanje najmanje 3 dana unapred!
  • Naručivanje je od ponedeljka do petka 8-20h, subotom i nedeljom 8-16h na broj telofona 011/2425-955
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Vaučeri se mogu sabirati:

Švarcvald torta:

a. Mini 700g 1 kupon
b. Mala 1400g 2 kupona
c. Srednja 2600g 4 kupona
d. Velika 4000g 6 kupona

Kinder torta:

a. Mini 850g 1 kupon
b. Mala 1600g 2 kupona
c. Srednja 3000g 4 kupona
d. Velika 4600g 6 kupona

  • Radno vreme poslastičarnice: od utorka do nedelje 08:00 do 16:00

Slične ponude