3500 din kompletan ginekološki pregled + dva uz pregleda + brisevi (pregled, kolposkopija, ginekološki uz + uz male karlice, PAPA i VS, palpatorni pregled grudi, mycoplazma, ureaplazma, chlamydia)-Gracia!

17000 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uključeno:

 • kompletan ginekološki pregled (pregled, kolposkopija,PAPA i VS,palpatorni pregled grudi)
 • dva ultrazvučna pregleda (ginekološki uz+uz male karlice)
 • brisevi (mycoplazma,ureaplazma,chlamydia)
 • na pregled poneti stare nalaze ukoliko imate

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju lekaru ?
Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakako, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju. Takođe poređenjem parametara i podataka iz vođene medicinske dokumentacije sa aktuelnim podacima,lekar će moći da prati tok i brzinu lečenja, utiče na korekciju postojeće terapije ili preporuku o dodatnoj djagnostici, što svakako ubrzava proces lečenja i izlečenja.

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)

Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 574)
Srdjan Већ имам искуство са овом клиником тако да није случајно да сам је поново изабрао. Цело особље је љубазно и за сваку похвалу. Само тако наствите.
Jelena Sve je super preporučujem.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 4.1.2022.

Napomene

 • Vaučer obuhvata:Kompletan ginekološki pregled+dva uz pregleda+brisevi (pregled, kolposkopija,ginekološki uz+uz male karlice,PAPA i VS,palpatorni pregled grudi, mycoplazma,ureaplazma,chlamydia!
 • Obavezno zakazivanje termina unapred!
 • Obavezno je ponetio odštampan vaučer sa sobom i dostaviti ga poliklinici!
 • Odmah po dobijanju vaučera pozvati polikliniku na 011/3285-140, 060/4414-350 i zakazati termin pregleda!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka 7.30 - 20.30h, subotom, 8.30 - 15h
 • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350

Slične ponude