3500 din za 12 termina Infrared kapsule + 12 termina samostalnih treninga u wellness & fitness centru Saruna Park Šumice! Popust 71%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i "Saruna Park Šumice" pripremili su za Vas savršenu ponudu koja u sebi kombinuje teretanu namenjena zdravlju i formi i infracrvenu kapsulu za dodatne efekte! Iskoristite popust od 71% i uštedite čak 8500 dinara!

U teretani možete vežbati na najmodernijim i veoma funkcionalnim spravama, u  veoma prijatnom ambijentu uz  nadzor stručnih trenera! Možete raditi kondicione vežbe, vežbe za oblikovanje i tonizaciju tela i kardio vežbe kako biste leto dočekali vitki i zategnuti! Kardio trening, fitness i sauna predstavljaju idealnu kombinaciju za topljenje masnih naslaga i dostizanje top forme!

Ukoliko želite da u što kraćem vremenskom preiodu, izgledate savršeno, bez celulita, obavezno morate testirati nov tretman  „Infrared thermo lipolisys“ odnosno Infrared traku – kapsulu u klubu "Saruna Park Šumice". Ovaj čudotvorni i moramo priznati genijalni izum, štedi Vaše vreme i napor i daje idealne rezultate, 1 trening IR trake zamenjuje 4 i po sata intenzivnog treninga u teretani, a istovremeno ubrzava metabolizam i podstiče sagorevanje masti! Trening je koncipiran na osnovu infracrvenih zraka koji stimulativno deluju na Vašu psihofizičku formu. IR kapsula je godinu dana ispitivana na institutu zdravlja u Nemačkoj i dobila je sertifikat kao evropski patent koji se preporučuje i deci i odraslima! Jedino nije preporučljivo kod proširenih vena, problema sa srcem i kod rane trudnoće!

U fenomenalnom prostoru wellness centra "Saruna Park Šumice" dočekaće Vas visoko obrazovani stručni kadar koji će Vam pomoći da steknete kondiciju, oslobodite se stresa, popravite psihofizičko zdravlje i još mnogo toga. Dođite i uverite se!

http://www.wellnesssaruna.com


Pitanja

mari vujicic
25.5.2012. 22:06
a koji prevoz ide do tamo?
Kupoman
Mari, 17 i 31. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Fit Life

Miloša Pocerca 27, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude