3500 din za 18 intenzivnih tretmana mršavljenja: 6 tretmana u hipoksi kapsuli, 6 tretmana body wrapinga, 6 tretmana u termo ćebetu u salonu Top Form!

8000 DIN
Ponuda je istekla

3500 din za 18 intenzivnih tretmana mršavljenja: 6 tretmana u hipoksi kapsuli, 6 tretmana body wrapinga, 6 tretmana u termo ćebetu u salonu Top Form!

Hypoxi je apsolutni hit u svetu. Ovi treninzi omogućavaju da izgubite i do 40 cm u obimu za samo 2 do 3 meseca!Tretman Hypoxijem deluje na problematična područja tela i time omogućava da pravilno oblikujete telo. Ni jednim drugim vidom treninga ili pasivnim metodama, ne možete postići željene proporcije niti smanjiti obim toliko ciljano i efikasno! Hypoxi metoda deluje na tipične problematične zone i žena i muškaraca- tvrdokorne masne naslage na stomaku, bokovima, zadnjici i nogama, izuzetno deluje na celulit i loše vezivno tkivo.  Naučno je dokazano da je Hypoxi trening 3 puta efikasniji od standardnog treninga. Za trening se koristi savremena kapsula-trenažer,  a sam metod podrazumeva i holistički pristup i savete trenera, što dodatno uvećava efikasnost i garantuje rezultate. Metoda je potpuno bezbedna i koristi princip prirodnog metabolizma za sagorevanje masnih naslaga.

Koji je princip delovanja Hypoxi metode?

Najvažnijii faktor za uspešno sagorevanje masnih naslaga jeste optimalna snabdevenost nekog dela tela krvlju. Hypoxi metod koristi princip vakuuma sa jedne strane i fizičke aktivnosti sa druge. Umerena fizička aktivnost podstiče metabolizam što dovodi do aktivacije masnog tkiva koje se pomoću krvotoka transportuje do aktivnih mišića gde sagoreva kao energija. I to nije sve, Hypoxi poboljšava izgled kože – zateže kožu i vezivno tkivo! 

Top Form je jedino mesto u gradu gde možete vežbati Hypoxi metodom! Fitness & Aerobic studio za žene "Top Form" nalazi se u ulici Janka Čmelika 33. Pored sale za grupne treninge, "Top Form" raspolaže i ženskom teretanom sa najkvalitetnijim i najefektnijim spravama (life fitness, technogym, nautilus) gde ćete uz stručan nadzor instruktora i izradu programa prema Vašim potrebama sigurno pronaći ono što Vam odgovara i Vaše telo dovesti do savršenog izgleda! U ponudi su i individualni treninzi, korišćenje saune, ergoline solarijuma, tretmani masaže (relaksaciona, parcijalna i anticelulit) i depilacija.  Top Form ima i svlačionicu sa ormarićima, kupatilo sa tuševima, besplatno merenje procenta masti, mišića i vode svaki drugi mesec. U mogućnosti ste da kombinujete razne vrste programa. Treninzi koje vode stručno osposobljeni instruktori sa višegodisnjim iskustvom su veoma raznovrsni i interesantni jer se koriste mnogobrojni rekviziti: tegiće za ruke i noge različitih težina, elastične trake, lopte za pilates, palice, stepere, fokusere, male lopte. U ponudi su i razni programi za decu svih uzrasta (jazz balet, sportska školica, karate), a "Top Form" je jedino mesto u gradu gde možete probati i trenirati pole dance fitness. Dobrodošli u fitnes centar "Top Form"!

http://www.studiotopform.rs

https://www.facebook.com/fitnescentar.topform?fref=ts


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Fitnes studio Top Form

Janka Čmelika 33, Novi Sad
063/782 87 98, 064/114 80 81

Vaučer važi

do 7.10.2015.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ponuda je namenjena damama!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 063/782 87 98, 064/114 80 81

Slične ponude