3500 din za dva noćenja za dvoje uz celodnevno uživanje na četiri bazena + flaša vina u motelu TENESI na KOSMAJU! Odmorite se i uživajte u lepom ambijentu i predivnoj prirodi!

Kupi za 3500 DIN
8000 DIN kupljeno 141 kupljeno
56 %
3500 din za dva noćenja za dvoje uz celodnevno uživanje na četiri bazena + flaša vina u motelu TENESI na KOSMAJU! Odmorite se i uživajte u lepom ambijentu i predivnoj prirodi!

3500 din za dva noćenja za dvoje uz celodnevno uživanje na četiri bazena + flaša vina u motelu TENESI na KOSMAJU!Odmorite se i uživajte u lepom ambijentu i predivnoj prirodi!

"Kupoman" i motel "Tenesi" pripremili su za Vas savršenu letnju ponudu koja uključuje 2 noćenja za 2 osobe i celodnevni boravak na bazenima. Ne postoji bolji način da provedete vreli letnji dan nego na ovom prelepom mestu na  Kosmaju! Tu je i flaša vina za dodatni ugođaj!

Smeštajni kapacitet motela je 16 ležajeva, u dva apartmana i četiri sobe. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa kupatilom i Tv-om. Pogodne su i za dnevni i za noćni odmor. U prirodnom ambijentu, okružen zelenilom, podno planine Kosmaj, nalazi se motel "Tenesi". Nadaleko je čuven po svojoj dobroj kuhinji. U letnjoj sezoni tu su 4 bazena za Vas! "Tenesi" zauzima veoma visoko mesto u turističkoj ponudi Srbije, a u šumadijskom okrugu je zasigurno najekskluzivniji centar, veoma popularan za turiste i za sve one koji žele perfektan odmor i razonodu. Olimpijski bazen, dečiji bazen, akvapark, igralište za decu, hidromasažne kade – sve su to pogodnosti za vrele letnje mesece uz fantastičan pogled na netaknutu prirodu!


View Tenesi in a larger map

Ocena ponude

4/5 (ocene: 12)

Vaučer važi

do 31.8.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite motel i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme motela: od ponedeljka do nedelje od 09:00h do 24:00h.
  • Kontakt telefon motela: 063/1852-350
  • Nakon označenog roka vaučer nije moguće iskoristiti!

Gde iskoristiti vaučer?

Ugostiteljska rekreativna radnja Tenesi
Milana Dišića 25, Mladenovac, Koraćica
Beograd
063/1852-350

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 1

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

12.7.2018 18:19:43

Aleksandar:

Lepo je sve, isli amo 4 puta ali nijednom flasu vina dobili nismo niti pljeskavice obzirom da ima i ta ponuda. Tako da bih molio da im yo nagoveatite ovako sve je lepp. Cene su malo skuplje u restoranu ali lepo je