3500 din za kolor dopler krvnih sudova nogu sa pregledom vaskularnog hirurga u SO Đukić - Vračar kod Hrama!

U cenu je uključeno:

 • kolor dopler krvnih sudova nogu

Polikllinika Đukić je smeštena u najeletnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br l9. Na Svetosanskom Platou.  Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od l2O metara kvadratnih.Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika. Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularne hirugije, svih grana Interne medicine  i Ginekologije.

Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije. Opštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi. Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg. Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta. Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika. Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju. Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje. Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

Sem standardnih  pregleda od dijagnostičkih procedura  u Poliklinici se rade Anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi, Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu, Kolonoskopija sa polipektopmijom, rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta. Polikllinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene. Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije. Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.


Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 20)
Vera Ljubaznost osoblja
Biljana sve je bilo ispostovano

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Đukić

Patrijarha Varnave 19, Beograd
065/3441-475

Vaučer važi

do 12.1.2022.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: kolor dopler krvnih sudova nogu!
 • Vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom na pregled
 • Odmah po dobijanju vaučera pozvati polikliniku na 011/383-66-060; 065/3441-475 radi zakazivanja pregleda!
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
 • Kontakt telefoni: 011/383-66-060; 065/3441-475
 • Radno vreme: pon-pet: 09-18h; subotom: 09-13h
 • Ukoliko ste sprečeni da dođete, pomerite termin minimum jedan dan ranije ili će se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude