3500 din za mezoterapija iglicama protiv tamnih podočnjaka - mezoterapijskim koktelima za izbeljivanje u ordinaciji Leona Life!

7000 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • mezoterapija iglicama protiv tamnih podočnjaka - mezoterapijskim koktelima za izbeljivanje
-ublazava vidljive znakove tamnih kolutova
-uklanja nakupljanje tečnosti i masnoće
-ublažava bore ispod očiju izazvane dehidratacijom
-okrepljuje kožu oko očiju
-blokira slobodne radikale
-ojačava krvne sudove i mikrocirkulaciju
-hidrira kožu
 Za tretiranje tamnih podočnjaka idealnim se pokazao mezoterapijski tretman kojim se nežnim ubodima u regiju podočnjaka ubacuju preparati za izbeljivanje i zatezanje kože. Tretman se često kombinuje sa filerima koji poseduju veću koncentraciju hijalurona. Tretman traje 20 minuta, potrebno je od jedan do četiri tretmana kako bi se problem rešio u potpunosti, ali za tretiranje dugotrajnijih podočnjaka terapija može da traje i do šest meseci Mezoterapijski kokteli pripremaju za svakog pacijenta ponaosob, u zavisnosti od vrste i izgleda regije oko očiju.
Hijaluronska kiselina veže molekule vode te se kožа hidrirа, postаje jedrijа i svežа, što je osnovа prаvilne nege kože. Ostаle supstаnce kаo što je peptidi, serumi za duboku hidrataciju, vitamin C, fitokolagen, serumi za smirenje iritirane i osetljive kože, serumi za jačanje zidova kapilara, serumi za izbeljivanje svih vrsta hiperpigmentacija, doprinose zаtezаnju, stimulišu stvаrаnje novog kolаgenа u koži, а neke koriguju mimične bore prirodnim mаterijаmа.
Uzroci tamnih kolutova ispod očiju
Naše životne navike često uzrokuju pojavu tamnih kolutova oko očiju: noćni provod, jedna čaša vina više ili cigarete imaju za posledicu nedostatak kiseonika u krvi.
Ako vam je ishrana neuravnotežena, često ćete patiti od nedostatka vitamina i minerala: ako organizmu nedostaje vitamin C, gvožđe i cink, prvi simptomi mogu biti tamni kolutovi ispod očiju.
Da li patite od polenske alergije i često trljate oči? Trljanje iritira osetljivu kožu oko očiju što može da poveća podočnjake.
Kada provodite puno vremena pred računarom, naprežete oči, što takođe može da bude jedan od uzroka tamnih kolutova.
U osnovi su uzroci psihološke prirode? Stres na poslu, briga o ispitima ili anksioznost mogu uticati na pojavu tamnih podočnjaka.

Leona Life je lekarska ordinacija na Novom Beogradu koja u luksuznom i prijatnom ambijentu ,uz savremene medicinske aparate sa iskusnim timom lekara pruzi pacijentima mogucnost da uz pristupačne cene omoguce sebi kvalitetne preglede i dijagnostiku i spreče razvoj težih oboljenja. Ordinacija Leona Life osnovana je sa idejom da se povrati uloga i značaj porodičnog lekara - lekara kome se prvom obraćate kada imate probleme sa zdravljem, koji Vas savetuje, leči, upućuje na dalje preglede i ispitivanja i na kraju sa svim nalazima sprovodi savetovno lečenje, praćenje i poznaje Vas i Vašu porodicu. Kućne posete su nasa preporuka svim teskim i nepokretnim pacijentima koji nisu u mogucnosti da dođu kod nas.Sprečite na vreme dok ne bude kasno!

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 75)
MAJA Sve
Mirjana Strucno, ljubazno i korektno.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Leona Life

Gandijeva 3, Beograd
065/387-73-88

Vaučer važi

do 30.8.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: mezoterapija iglicama protiv tamnih podočnjaka - mezoterapijskim koktelima za izbeljivanje
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 065/387-73-88
  • Radno vreme: radnim danima od 09-21h, subotom od 09-21h, nedeljom: ne radimo.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude