3500 din za uklanjanje do 10 manjih kondiloma (2-3mm) sa genitalne regije (laserski ili radiotalasno) u ordinaciji dr Milena Džuverović na Košutnjaku!

Izaberite varijantu:
Uklanjanje do 10 manjih kondiloma (2-3mm)
6000 DIN
Uklanjanje 10-20 većih kondiloma (5mm)
8000 DIN
Najsavremenija tehnologija
Pouzdani lekari
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno, zavisno od opcije koju izaberete:

  • uklanjanje do 10 manjih kondiloma (2-3mm) sa genitalne regije (laserski ili radiotalasno)
  • ili uklanjanje 10-20 većih kondiloma (5mm)

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće. Redvnom kontrolom stičete realnu sliku o vašem zdravlju i smanjujete rizik od ozbiljnijih ginekoloških problema. Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem. Papanikolau test -Papa test je jednostavan. Uzima se materijal sa grlića i nanosi na mikroskopsku pločicu, te ide u laboratoriju na evaluaciju. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene. Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. Upotrebom kolposkopa ginekologu je omogućeno da vidi ako ima nekih promena na grliću materice.Biopsija --U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu. Intervencije - lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd. Praćenje i kontrola trudnoće -Ako očekujete bebu ili planirate proširenje porodice na pravom ste mestu. Potrebno je praćenje i nadzor vašeg stanja i razvoja bebe. Pred vama je 9 meseci koji će doneti mnoge promene. Javite se bez ustručavanja. Lečenje steriliteta -Toliko želite prinovu, ali ne možete da ostanete u drugom stanju. Neki parovi veoma teško podnose ovu situaciju. Ako nemogućnost začeća već predugo traje, možda bi trebali potražiti pomoć.

https://ginekoloskaordinacija.net/ginekoloske-usluge/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 20)
Marina Izuzetni fina i temeljna doktorka
Danijela Zivanovic Brzo zakazivanje termina, doktorka izuzetno profesionalna, pedantna i ljubazn. Sve pohvale

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ginekološka ordinacija dr Milena Džuverović

Arčibalda Rajsa 11 b, Beograd
011/23-81-052, 011/25-08-540

Vaučer važi

do 31.10.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: uklanjanje do 10 manjih kondiloma (2-3mm) sa genitalne regije (laserski ili radiotalasno) u ordinaciji dr Milena Džuverović na Košutnjaku!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Na pregled doneto odštampan vaučer!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 011/23-81-052, 011/25-08-540, 064 1576 125
  • Nakon krajnje označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće koristiti
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: 12.00-18.00h.

Slične ponude