3500 dinara za 2 tretmana izbeljivanja zuba u Laser centru Viva! Gratis remineralizacija zuba i zaštita od karijesa! Popust! 71%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Neka Vaši zubi budu Vaš ponos i neka privlače svojom lepotom i blistavom belinom! Neka zablista Vaš biserni osmeh!To je jedna od prvih stvari koju ljudi primete kada Vas ugledaju, a često je i veoma bitan za Vaše samopouzdanje. Laser centar "VIVA" će Vam omogućiti to za samo 2 tretmana po 60 minuta uz popust od 71% i uštedu čak 8500 dinara!

U Laser centru "VIVA" izbelite zube bezbedno, bezbolno, trajno i sa garancijom! Mrlje na zubima lako se stvaraju: konzumiranjem kafe, Coca-cole, vina, alkohola, cigareta i lekova, tako da kada dođemo u određene godine, retko ko od nas ima sasvim bele i blistave zube. Nijedna pasta, niti poliranje ne može ih sasvim izbeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti sa požutelim zubima - još uvek im možete vratiti belinu savremenom tehnikom svetlosnog izbeljivanja! U Laser centru Viva izbeliće Vaše zube gelom koji ne šteti vašim zubima, ne iritira desni i povećava zaštitu od karijesa. Ceo proces je bezbedan i bezbolan a rezultati ostaju vidljivi više godina!

BRITE SMILE je revolucionarna tehnologija u izbeljivanju zuba koja je potpuno sigurna i efikasna. BRITE SMILE je specijalno dizajnirana lampa koja obasjava zube blagim plavim svetlom. Svetlo je klinički dokazano i bezbedno za zubnu gleđ, kao i za gingivu (desni) i druga meka tkiva. Emituje praktično bez grejanja i nema štetne UV (ultraviolet) svetosti. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli gornju i donju liniju zuba, čime se u isto vreme postiže prirodan i jedinstven rezultat. Neverovatni rezultati se postižu za samo jedan sat! Osmeh? Verujete da ćete ga koristiti više nego ikada do sada!

Laser centar "VIVA" je specijalizovan za pruzanje estetskih tretmana najnovijim sofisticiranim laserima. Sve tretmane obavljaju iskusni i školovani stomatolozi i kozmetičari. Vrhunska usluga i efekti tretmana najviše govore o njima! Dođite i uverite se i sami!

http://lasercentarviva.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bulevar Mihajla Pupina 10a, YUBC,, Beograd
063/123-2293, 062/9630301

Vaučer važi

do 15.12.2012.

Napomene

Slične ponude