3600 din za komplet multimedijalni kurs REVIT koji obuhvata Revit, Revit-prelazak sa AutoCAD-a, Revit-povezivanje sa AutoCAD-om!

7600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • komplet multimedijalni kurs REVIT koji sadrži:
  1.  Revit
  2.  Revit - prelazak sa AutoCAD-a
  3.  Revit - povezivanje sa AutoCAD-om

Ovaj komplet će vam pomoći da savladate osnovne tehnike rada u Revit-u. To znači da ćete prvo naučiti kako se kreiraju osnovni elementi poput zidova, vrata, prozora i stepeništa a zatim savladati rad sa nivoima, kontrolu prikaza, dodavanje kota, simbola i natpisa. Na kraju sledi kreiranje detalja i kompletiranje projekta.

Sledeća dva kursa su namenjena iskusnim korisnicima AutoCAD-a koji žele da pređu na Revit. U tom cilju nakon upoređivanja ova dva programa slede lekcije u kojima ćete se upoznati sa novim radnim okruženjem, tehnikama za prenos postojećih crteža i primenom nivoa i familija.

 

Pitanja

Marko
17.12.2020. 09:18
Da li je moguce dobiti ovaj kurs u nekom drugom formatu osim u CD? Prebacivanje na flash memory ili tako nesto??
Kupoman
Marko, Može da se preuzme kompletna instalacija sa sajta, a možete i kod njih lično da odete pa da prebace na USB. :)

Gde iskoristiti vaučer?

NAUČI SAM

Krunska 6a, Beograd
065 30 30 293

Vaučer važi

do 31.1.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: komplet multimedijalni kurs REVIT koji obuhvata Revit,Revit-prelazak sa AutoCAD-a,Revit-povezivanje sa AutoCAD-om!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Nakon kupovine vaučera potrebno je javiti se na telefon 011/ 3030-293 i proslediti vaučer!
  • Programe možete preuzeti sa sajta gde je dato uputstvo za instaliranje https://anima.rs/proizvod/komplet-revit-kurseva/ ili da Vam pošalju DVD na kućnu adresu.Ukoliko se odlučite za DVD, dostava se naplaćuje po zvaničnom cenovniku kurirske službe!

Slične ponude