37100 din za 7 noćenja u standardnoj trokrevetnoj sobi (korisćenje bazena sa termalnom vodom suncobrani, ležaljke, igraonica za decu) u Vili Petra u Banji Vrujci!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
7 noćenja za 3 osobe u standardnoj trokrevetnoj sobi!
42000 DIN
7 noćenja u za 4 osobe standardnoj četvorokrevetnoj sobi!
56000 DIN
7 noćenja za 4 osobe u četvorokrevetnom apartmanu!
70000 DIN

Vila Petra se nalazi u najstrožijem centru Banje Vrujci. Pozicionirana je između privatnog spa centra “Prva Nova Banja” i kompleksa državnih bazena hotela “Vrujci”.U neposrednoj blizini vile Petre se nalazi dom zdravlja sa specijalizovanim ordinacijama za masažu i fizikalnu terapiju uz lekovito blato.U okruženju se nalazi i nekoliko privatnih ordinacija. U krugu od 300 metara postoji više restorana nacionalne kuhinje sa izuzetno pristupačnim cenama i pansionskim uslugama.Vila je okružena zelenilom. Svi sadržaji u vili su namenjeni isključivo gostima vile Petre kako bi gosti mogli da uživaju u miru i privatnosti.

SADRŽAJI U VILA PETRA

1.       BAZEN

Vila Petra poseduje vlastiti bazen sa lekovitom banjskom vodom. Bazen je zatvorenog tipa namenjen isključivo gostima vile. Bazen je pozicioniran na jugozapadnoj strani tako da je osunčan tokom čitavog dana. Dimenzije bazena su 12mX6mX1.5m

Oko bazena se nalaze ležaljke, suncobrani i baldahini. Radno vreme je od 0-24h tako da je gostima omogućeno uživanje u noćnom kupanju.

2.       HIDROMASAŽNA KADA I ĐAKUZI

Vila Petra poseduje hidromasažnu kadu I đakuzi koje punimo isključivo lekovitom banjskom vodom. Korisnici ovih sadržaja osim užiiivanja I opuštanja mogu osetiti I blagodeti lekovite vode.

3.       BRVNARA (SAUNA-MASAŽA)

Vila Petra poseduje vlastitu saunu smeštenu u brvnari. Brvnara se nalazi u najmirnijem delu kompleksa vile Petre, pa se gosti mogu opustiti I uživati.

U brvnari postoji I zasebna soba za sve vrste masaža.

4.       RESTORAN-KAFETERIJA

Vila Petra poseduje vlastiti restoran-kafeteriju. Ona se sastoji iz dva dela. Jedan deo je zatvoren I klimatizovan a drugi se nalazi na otvorenom prostoru I okružen je cvećem I zelenilom. Ovo je prostor namenjen za odmor I opuštanje.

5.       IGRAONICA ZA DECU

Igraonica se nalazi u izdvojenom delu vile Petre. Mališanima je na raspolaganju trombolina,kućica iz bajke, pesak koji je ograđen I koji se redovno čisti, kao I veliki broj kreativnih igračaka. Odmah uz igraonicu nalazi se prostor pod baldahinima u kojem se mogu opuštati roditelji dok mališani uživaju u igri.

Banja Vrujci se nalazi u severozapadnom delu Srbije u podnožju Planine Suvobor (865 m.n.v) i planine Maljen (1104 m.n.v.) Smeštena je u prelepoj dolini reke Toplice, desne pritoke reke Kolubare, udaljena samo 85 km od Beograda i desetak kilometara od Ljiga. Banja Vrujci ima blago umerenu kontinentalnu klimu i nalazi se na nadmorskoj visini od 200 metara. Baš ovakva klima stvara fantastične preduslove i utiče na celokupna lekovita svojstva banje, specifična za ovakav prostor. Velika nalazišta termalnih i pijaćih voda potvrdjuju sve prednosti banje kao nosioca turizma ovog dela Šumadije. 
Lekovita svojstva nadaleko poznate banjske termalne vode (28 stepeni C), kao i banjskog blata vrlo specifičnog za ovaj deo Srbije, koriste se kao terapijsko sredstvo u lečenju lokomotornog aparata, zapaljenskog reumatizma (reumatoidni artritis - faza smirenog zglobnog zapaljenja), degenerativni reumatizam (spondiloze, artroze), ekstraartikularni reumatizam (mioziti, fibroziti, tendeniti, panikuliti), povišenog krvnog pritiska, malokrvnosti, neurastenija, ginekoloških oboljenja, oboljenja mokraćnih puteva i bubrega (pesak u mokraćnim putevima i stanja posle hirurškog odstranjivanja kamena), hronična oboljenja želuca i dvanaestopalačnog creva, kao i očnih bolesti.

http://vilapetra.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Villa Petra

Banja Vrujci,
064 444 3339 062 678 333

Vaučer važi

do 1.9.2019.

Napomene

  • Obavezna rezervacija termina minimum 10 dana unapred!
  • U cenu je ukljuceno korišćenje bazena sa banjskom vodom i igraonica za decu, lezaljke i sumcobrani!
  • Spa program nije uracunat!
  • Proveriti pre uplate raspoloživost slobodnih kapaciteta za željeni termin!
  • Ukoliko morate otkazati zakazan termin, učinite to minimum 48h ranije, u suprotnom,vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Moguća doplata za doručak, ručak i večeru i za smeštaj deteta ukoliko je potreban dodatni ležaj.
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon : 064/444-3339

Slične ponude