3750 din za 10 anticelulit tretmana (pet tretmana maderoterapije (20 min) + pet anticellit masaža (10 min) u SL Hit DJ kod Beogradske Arene!

9000 DIN
Ponuda je istekla
Brzo zakazivanje
Kvalitetna usluga
Ljubazno osoblje

3750 din za 10 anticelulit tretmana (pet tretmana maderoterapije (20 min) + pet anticellit masaža (10 min) u Sl Hit Dj kod Beogradske Arene!

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se rešile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i generalno za detoks organizma. Višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem telu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na pomorandžinu koru – celulit. Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema, koji je zadužen za izbacivanje toksina iz našeg tela.

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 15)
Maja Masaža je sjajna!
Viktoria Sve preporuke! :)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KU Studio Lepote HIT DJ

Jurija Gagarina 27b, Beograd
060/400-53-54

Vaučer važi

do 30.8.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 060/400-53-54
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude