3800 din za noćenje za dve osobe u etno kompleksu Gučevski vajati!

4200 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • noćenje za dve osobe u etno kompleksu Gučevski vajati

Na samo 125km od Beograda, na planini Gučevo nalazi se prelepi etno kompleks Gučevski vajati.Namenjen je svima koji požele da nekoliko dana predahnu od urbanog života i dobro se odmore .Ovde ćete naći priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju i rekreaciju po sopstvenoj meri.

Lokacija na kojoj se Gučevski vajati nalaze, idealno je polazište za obilazak čitavog kraja.Planina Gučevo blagotvorna je za obolele od astme i bolesti disajnih puteva. Gusta bukova šuma proizvodi jedan od najčistijih vazduha na našim prostorima. Na Gučevu se nalazi i Spomen kosturnica poginulim srpskim vojnicima u Prvom svetskom ratu.U samom podnožju Gučeva, nalazi se Banja Koviljača, podrinjska lepotica sa jednim od najlepših parkova Evrope! Reka Drina sa popularnom plažom u Banji Koviljači, pružiće vam mnogo zabave, razonode i uživanja. Nedaleko od Gučeva je i Tršić, rodno mesto Vuka Karadžića sa etnografskim parkom i Vukovom spomen kućom. Uz Tršić, obavezno posetite i srednjevekovni manastir Tronošu, koji je na svega 4 km od Tršića.

Smeštaj gostiju može se obezbediti u tradicionalnim vajatima "Lipa", "Trešnja" i "Ruža", koji predstavljaju kombinaciju prirode i udobnosti u kojima dominira drvo, kamen, cigla. Vajat "Lipa" ima bračni krevet i poseban ležaj, TWC, SAT-TV, kuhinju, klima uređaj, vajat"Trešnja"ima francuski ležaj, TWC, SAT-TV, klima uređaj, i vajat"Ruža" ima francuski ležaj, TWC, SATV, koji zadovoljavaju potrebe savremenog turiste.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

GUČEVSKI VAJATI

Gučevska 156, Loznica,
015/875-045, 015/875-066

Vaučer važi

do 10.6.2023.

Napomene

  • Vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno je pozvati Vajate i proveriti raspoloživost smeštaja pre kupovine vaučera!
  • Kontakt telefon: 015/875-045, 015/875-066
  • Boravišna taksa nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta!
  • Deca do 2 godine borave gratis; od 2-7 godina plaćaju 50% od cene ; 7-12 godina plaćaju 70% od cene
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude