3810 din za 10 noćenja u studiju po osobi na ZAKINTOSU sa agencijom BARCINO! Termin polaska 30.05!

12500 DIN
Ponuda je istekla

Zakintos

Zakintos (grč. Ζάκυνθος, eng. Zante) je jedno od nekoliko najlepših grčkih ostrva, najjužnije i treće po veličini ostrvo u Jonskom moru, poznato po dugim peščanim plazama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu. Priroda je Zakintosu podarila idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala, strmih litica duž obale. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zastitni znak Zakintosa. Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvane "Caretta caretta" , koja na peščanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Da bi se zaštitila legla i opstanak te vrste područje je postalo nacionalni primorski park. Glavni grad Zakintosa je Zante, koji je smešten oko širokog i plitkog zaliva podno brda Bohali. Pogledajte našu ponudu apartmana na Zakintosu za Letovanje 2017.

Vile koje su na raspolaganju u Laganasu su: vila Stella i Spiros
 

Vila Stella se nalazi u mirnom delu Laganasa na samo 100m od duge peščane plaže i od najpoznatijeg beach cluba u Laganasu, Republic (poseduje više barova, prostrane bazene oko kojih se nalaze udobne ležaljke sa suncobranima i baldahinima) i na 5 minuta hoda od centra grada. U ponudi imamo šesnaest dvokrevetnih i trokrevetnih studija koji su smešteni u visokom prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terasu, TV aparate, TWC, klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 3 eura po danu kao i Wi-Fi čije se korišćenje naplaćuje 3 eura po danu ili 10 eura za 10 dana. Vila ima svoj privatni parking, roštilj i dečije igralište koje se nalazi u prostranom dvorištu. Čišćenje apartmana se obavlja svakog trećeg dana, dok se posteljina i peškiri menjaju svakog petog dana.

Vila Spiros se nalazi na par minuta hoda od glavne ulice koja predstavlja epicentar svih dešavanja u Laganasu i na 5 minuta hoda do peščane plaže. Vilu okružuje predivan vrt sa bujnom mediteranskom vegetacijom. U ponudi imamo deset apartmana različite strukture: trokrevetne i četvorokrevetne studije, četvorokrevetne i petokrevetne mezonete, kao i petokrevetne i šestokrevetne duplekse i mezonete. Prostrani trokrevetni i četvorokrevetni studiji nalaze se u visokom prizemlju. Mezoneti se sastoje od dnevne sobe koja se nalazi na prvom spratu i spavaće sobe u potkrovlju, sobe su povezane spiralnim stepeništem i svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Šestokrevetni dupleksi nalaze se u visokom prizemlju, poseduju prostranu dnevnu sobu i dve spavaće sobe. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terasu, TV, Wi-Fi (doplata na licu mesta 10 eur za 10 dana), TWC i klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje 6 eura po danu. Iza same vile nalazi se bazen čije korišćenje nije omogućeno.

To je cena samo za najam studija po osobi. U pitanju je 10 noćenja, 11 dana. 

Vile koje su na raspolaganju u Laganasu su: vila Stella i Spiros

Detalje o vilama možete pogledati na linku http://www.barcino.travel/letovanje/leto-grcka-apartmani/zakintos_66/

Prevoz ako žele putnici  doplaćuju u agenciji po redovnim cenama. Polazak je dan ranije u odnosu na ove datume.

Cena je smanjena sa 12500 dinara na 3810 din za ovu smenu.

http://www.barcino.travel/

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Barcino Tours

Desanke Maksimović 2/1, Beograd
011 334 00 15

Vaučer važi

do 11.6.2017.

Napomene

  • Pre uplate vaučera obavezno pozvati agenciju i proveriti raspoloživost kapaciteta i izvršiti rezervaciju!
  • Telefon za sve informacije:  011 334 00 15
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ponuda obuhvata najam studija po osobi (u pitanju je 10 noćenja, 11 dana)
  • Prevoz ako žele putnici  doplaćuju u agenciji po redovnim cenama.

Slične ponude