3850 din za escape room za 2-5 igrača u "Escape Game"-u! Upustite se u svet intrigi, zagonetki i tajnih kodova!

4000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • escape room za 2-5 igrača
  • Sobe Japan,Alisa,Laboratorija i Enigma se nalaze na adresi Kralja Milana 6
  • Soba Svemir je na adresi Španskih boraca 2 (Novi Beograd)

Ukoliko volite misterije, tajne kodove i intrige ovo je prava igra za vas! Do sada ste gledali kako detektivi u filmovima i serijama rešavaju misterije,ali sada ćete vi biti u ulozi detektiva! Pronađite izlaz iz sobe dok sat odbrojava tik-tak!

Japan - tajna Samuraja: Prepustite se misterioznom Orijentu i otkrijte tajnu koju krije Samuraj. Jedan sat, jedan cilj, jedan izlaz! Moderna postavka igre bega iz sobe u kojoj vas čeka niz problemskih situacija koje treba otkriti, rešiti i povezati. Za uspešno rešavanje i izlazak iz sobe će vam biti potrebna jedna moć i dva oružja. Moć timskog rada i najsmrtonosnije oružje od svih, vaš mozak i zdrav razum.

Alisa - svet čuda: Upustite se u čarobnu avanturu. Pratite Alisine ​​korake tako što ć́ete narasti do veličine diva, prisustvovati ludoj čajanki i istraživati palatu. Zemlja čuda je neobično mesto i snalaženje u njoj nije jednostavno! Kraljica Srca obasjala je zemlju zagonetkama koje ć́ete morati rešiti, a Beli Zec vam odbrojava vreme! Imate 60 minuta da pobegnete iz zemlje čuda, inače ć́e kraljica pustiti Jabberwocky na vas!

Laboratorija- tajni projekat,ludi naučnik:  Potpuno novi koncept logičkog izazova u kom ćete biti zaključani u sobi ili sobama, sa puno zadataka koje treba rešiti. Laboratorija ludog naučnika je mesto u kom je vaš cilj da organizujete svoj tim i u roku od 60 minuta istražite tajnu laboratoriju, pronađete skrivene objekte, upotrebite ih na pravi način i otkrijte misteriju projekta na kom je radio ludi naučnik... I, naravno, pobegnete iz sobe!!!

Enigma - špijunska misija:  Saveznički štab, 1941. godina. Presretnuta je nemačka poruka koju, uz najveće napore, saveznički kriptografi ne uspevaju da dešifruju. Pretpostavlja se da sadrži naređenja ključna za dobijanje rata. Otkrivena je lokacija jedne Enigma mašine pomoću koje se poruka može dešifrovati. Vaš tim špijuna ima zadatak da se infiltrira u nemački štab, pronađe mašinu i otkrije sadržaj poruke - u 60 minuta koliko ima do promene straže!

Svemir - misija novog doba:  Dobar dan,govori vaš brodski računar. Pre nedelju dana, zračenje vanzemaljskog porekla onesposobilo je svu tehnologiju na Zemlji, neprestano izazivajući kvarove na električnim uređajima. Izvor je detektovan na Asteroidu 224. Vaša misija je da odletite na asteroid, otkrijete izvor i onesposobite ga. Požurite. Sudbina civilizacije ljudi je u vašim rukama. Srećno!

https://escapegame.rs/

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sobe: Japan,Alisa,Laboratorija i Enigma

Kralja Milana 6, Beograd
063/224-201

Soba: Svemir

Španskih boraca 2, Novi Beograd
063 224 201

Vaučer važi

do 25.4.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Escape room za 2-5 igrača!
  • Vaučer važi za 2-5 igrača!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Sobe Japan,Alisa,Laboratorija i Enigma se nalaze na adresi Kralja Milana 6, u centru grada!
  • Soba Svemir je na adresi Španskih boraca 2 ,Novi Beograd!
  • Nakon kupovine vaučera kontaktirati Escape Game i zakazati termin!
  • Kontakt telefon: 063 224 201
  • Vaučer nije moguće koristiti nakon krajnjeg naznačenog roka!

Slične ponude