3890 din umesto 12000 din za brazilsko ispravljanje kose u salonu lepote Mystique!

12000 DIN
Rasprodato

Iskoristite ovu fenomenalnu ponudu u salonu lepote Mystique! Keratinski tretman ispravljanja i oporavka kose za samo 3890 dinara!

Tretman brazilskim keratinom je jedan od najboljih tretmana koje možete priuštiti svojoj kosi. Vraća kosi sjaj, omogućava postojanost boje, i poboljšava strukturu vlasi. Najbolji efekat se postiže kod već oštećene kose jer vraća kosi keratin, koji je iscezao usled feniranja, farbanja i drugih oštećenja. Jedan od efekata ovog tretmana je i ispravljanje kose tako da većini devojaka nakon ovog tretmana nije potrebno svakodnevno feniranje i nema bespotrebno potrošenog vremena oko sredjivanja kose. Kosa je glatka, zdrava, elastična i čvrsta tri meseca od tretmana. Proces u salonu traje dva sata, nakon tremana, kosa ne sme da se pere tri dana, ni da se farba dve nedelje.

Salon lepote "MYSTIQUE" je jedan od najlepših salona i nudi Vam visoko kvalitetnu uslugu, po pristupačnim cenama. U salonu koriste najkvalitetnije kozmetičke preparate za negu kose, lica i tela.

http://salonmystique.co.rs/

Djuje i Dragoljuba 15, Rakovica

Uvećaj mapu

Gramsijeva 2/3, Novi Beograd

Uvećaj mapu


Pitanja

bojana
8.9.2011. 21:19
da li se moze kupiti vaucer nekom na poklon
Kupoman
Bojana, naravno može. Vaučeri nisu na ime korisnika već imaju svoj jedinstven broj, tako da možeš da ga kupiš ti i pokloniš nekome.

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude