3890 din za kompletan sistematski pregled za žene i muškarce (opšti pregled + EKG, ultrazvuk abdomena, male karlice i prostate, biohemijska analiza krvi i analiza urina) u Domu zdravlja VIZIM!Popust 58%!

9200 DIN
Ponuda je istekla
Tri decenije poslovanja
Savremena medicinska oprema
Pouzdani lekari

Zdravlje je najvažnije! U skladu sa tim "Kupoman" i Dom zdravlja "Vizim" pripremili su za Vas kompletan sistematski pregled. Preventivni pregled je ključ Vašeg zdravlja! Da li ste znali da se čak 80% oboljenja može sprečiti ukoliko se na vreme dijagnostikuje? Značaj preventivnih sistematskih pregleda upravo leži u toj činjenici. Ukoliko nemate nikakvih tegoba, ne znači da Vaš organizam ne boluje. Osnovne biohemijske analize krvi i urina, kao i ultrazvučni pregledi abdomena i male karlice predstavljaju prozor u Vaš organizam. Jedan preventivni sistematski pregled na godišnjem nivou može biti prekretica za dalji tok lečenja. Svrha preventivnih pregleda je sprečavanje pojave bolesti, odnosno otkrivanje oboljenja u najranijoj fazi, kada još nema simptoma. Tada su najveće mogućnosti za izlečenje. Prvi privatni Dom zdravlja VIZIM upravo na taj način podiže svest populacije o značaju preventivnih pregleda i rane dijagnostike.

Sistematski pregled podrazumeva:

  • Opšti pregled sa kompjuterizovanim EKG-om
  • Biohemijska analiza krvi i analiza urina (KOMPLETNA KRVNA SLIKA: leukociti, eritrociti, hemoglobin, hematokrit, trombociti, MCV, MCH, MCHC, limfociti, monociti, granulociti, sedimentacija; BIOHEMIJA: glukoza, urea, kreatinin, ukupni bilirubin, AST, ALT, Gama GT, holesterol, HDL, LDL, trigliceridi; URIN: reakcija, specificna tezina, proteini, glukoza, hemoglobin, ketonska tela, urobilinogen, bilirubin, nitriti, eritrociti, leukociti, bakterije, cilindri, epitelne celije, kristali, ostalo. )
  • Ultrazvučni pregled abdomena (jetra, žučna kesa, pankreas, slezina, bubrezi, abdominalna aorta)
  • Ultrazvučni pregled male karlice (mokraćna bešika, prostata)

Dom zdravlja "Vizim" se nalazi u centru grada, ispod Skadarlije. Nastao je nakon 12 godina uspešnog rada Poliklinike VIZIM. Kolektiv Doma zdravlja "Vizim" čini više od 40 stalno zaposlenih lekara i drugog medicinsko tehničkog osoblja. Radni deo doma zdravlja čine specijalističke ordinacije, ultrazvučni-doppler kabinet, kardiološki kabinet (sa ergometrijom, kompjuterizovanom spirometrijom, holterom EKG-a i TA, ehokardiografom i dopplerom srca), aparat za EEG mozga, ginekološka ordinacija sa kolposkopom, fizikalna medicina sa hidro i kinezi terapijom, laserima, magnetima, biostrujama, ultrazvukom, pedrijatrijsku, oftalmološku, dermatološku i stomatološku ordinaciju, službu medicine rada kao i kliničko-biohemijsku labaratoriju. Lekari doma zdravlja se bave daljim usavršavanjem i naučno istraživačkim radom i nosioci su brojnih stručnih nagrada na domaćim i međunaronim lekarskim kongresima!

http://www.vizim.co.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dom zdravlja Vizim

Knez Miletina 36, Beograd
011/339-0000

Vaučer važi

do 10.1.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite dom zdravlja i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme doma zdravlja: od ponedeljka do petka od 07:00 do 21:00, subotom od 07:00 do 16:00
  • Kontakt telefoni doma zdravlja: 011/339-0000

Slične ponude