390 din za dve paste po izboru za dvoje -900g (Bolognese, Carbonara ili pasta sa piletinom u bešamel sosu)+dva deserta (palačinke-eurokrem)+GRATIS dve tortilje u TAVERNICI na DORĆOLU!

820 DIN
Ponuda je istekla

390 din za dve paste po izboru za dvoje - 900gr (Bolognese, Carbonare ili pasta sa piletinom u bešamel sosu)+dva deserta(palačinke-eurokrem)+GRATIS dve tortilje u TAVERNICI na DORĆOLU!

Caffe bar/ kafanica Tavernica je novi kafić u centru Beograda, koji radi i kao kafana. Caffe bar Tavernica nalazi se u centru grada, u ulici Žorža Klemansoa broj 17, u donjem nastavku Francuske ulice.Tavernica je nov i po mnogo čemu specifičan projekat: ona je i kafić i kafanica opremljena u etno stilu. Kod nas jeglavni akcenat, a i ono što nas izdvaja od svih, na služenju pravih domaćih pića iz različitih krajeva Srbije. Tako u kafanici Tavernica ljudi mogu da uživaju  najlepša vina i rakije iz Srema, Žičke oblasti, Župe,  Vršca itd...  Enterijer lokala Tavernica je zaista prijatan. Zidovi su od cigle, a ukrašeni su lepim umetničkim slikama. U stilu prave kafane u Tavernici možete i da nešto prezalogajite. Tavernica ima bogat izbor hrane i pića.

http://www.tavernica.rs

Pitanja

Nadja
19.8.2015. 19:54
Pasta je, blago receno uzasna! Cesto jedem po raznim restoranima, nikad nisam prinetila da su zakidali na kvalitetu zbog popusta, ali ovo ne moze da se jede. Dobila sam pene makarone samo sa uljem i par komada nazovi mesa, koje je bilo uzasno. Deluje kao da se neko salio sa nama. Pritom se ne dobije palacinka i tortilja. Razocarana sam.

Gde iskoristiti vaučer?

Tavernica

Žorža Klemansoa 17, Beograd
066/228122

Vaučer važi

do 1.9.2015.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Obavezno zakazivanje 1 dan unapred!
  • Kontakt telefon: 066/228122

Slične ponude