390 din za higijenski tretman lica + gratis pregled kože lica (čišćenje, piling, maska, krema) u Centru Reedukacije na Vračaru! Tretman radi doktor!

2000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • higijenski tretman lica (čišćenje,piling,maska, krema)
  • gratis pregled kože lica

Centar Reedukacije je koncept implementacije Anti – Aging Medicine,Kvantne Medicine I Reedukacije perineuma, namenjen kako ženama tako I muškom delu populacije. 

Centar Reedukacije je izvor iz oblasti medicine,zdravog života,post porođajnog perioda,lepote I zdravlja. Naše informacije I naša terapija, imaju naučno utemeljenje I obuhvaćene su iskustvom I dugogodišnjom praksom kako u zemlji tako I u inostranstvu.Namenjene su opštoj populaciji ,kao pomoć da bolje razume svoj problem ali I da unapredi svoje zdravlje I lepotu. Anti aging Medicina (kompletni ne-hirurski lifting lica I tela: Botox,Hijaluronski fileri, mezolifting,PRP,hemiski piling,intralipotherapy,microneedling, Low Laser Light Therapy …). Kao neminovni pratilac savremene žene ali I muškarca,Anti aging medicinu dopunjujemo Kvantnom medicinom ( komletnim skriningom zdravlja,biohemijom analizom,alergijskim statusom,intolerancijom na hranu,vitaminskim statusom,makro I mikro mineralnim statusom, …)

Pitanja

Milena
3.8.2019. 16:14

Fantastičan doktor, tretman je pravi relax za lice, dobila sam savete preporuke u jako prijatnoj atmosferi. Moja preporuka!

Gde iskoristiti vaučer?

Centar reedukacija d.o.o

Braničevska 4, Beograd
063/763-21-14

Vaučer važi

do 6.9.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: higijenski tretman lica + gratis pregled kože lica (čišćenje, piling, maska, krema)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 063/763-21-14
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude