390 din za kompletnu depilaciju celog tela hladnim voskom (cele noge, cele ruke) + (plitke prepone + nausnice - toplim voskom) u SL Samodiva74!

1100 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • kompletna depilacija celog tela hladnim voskom (cele noge, cele ruke) + (plitke prepone + nausnice - toplim voskom)

Ovaj vid depilacije predstavlja najbrži i najučinkovitiji metod za rešavanje problema sa nepoželjnim dlačicama duž celog tela. Budući da je imperativ modernog doba postalo zadovoljstvo dama sopstvenim izgledom, dlačice na određenim delovima tela nikako nisu poželjne i potrebno ih je eliminisati.

Salon lepote Samodiva Vam je pripremio specijalan paket koji uključuje depilaciju celog tela, nakon koje će Vaša koža biti baršunasta i nežna na dodir. Postupak depilacije hladnim voskom je vrlo jednostavan i u ovom salonu ga sprovode kozmetičari sa višegodišnjim iskustvom, što znači da nećete osetiti veću bol ili nelagodnost pri istom. Naime vosak se prvenstveno zalepi za dlaku, koja se povuče u smeru suprotnom od rasta iste kako bi se dlaka iz korena iščupala. Hladni vosak nikada prilikom depilacije neće oštetiti Vašu kožu poput brijača sa kojim se lako možete poseći.

Takođe nakon nekoliko tretmana Vaše dlake će se prorediti i biće jednostavnije za depiliranje, a samim tim ćete i osećati manju nelagosnot pri tretmanu.

Ocena ponude

4/5 (ocene: 15)
Pedja Erakovic Ništa
Nedeljka Kvalitetna usluga i ljubaznost. Sve pohvale.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

FKS Samodiva74

Milana Uzelca 23 d, Zemun
061/100-96-13

Vaučer važi

do 17.10.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kompletnu depilaciju celog tela hladnim voskom (cele noge, cele ruke) + (plitke prepone + nausnice - toplim voskom)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon salona: 061/100-96-13
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude