390 din za multipolarnu kavitaciju regije po izboru u novom LUX studiju VANILA na VRAČARU!

Kupi za 390 DIN
390 DIN 850 DIN kupljeno 2 kupljeno Ponuda je istekla
54 %
390 din za multipolarnu kavitaciju regije po izboru u novom LUX studiju VANILA na VRAČARU!

390 din za multipolarnu kavitaciju regije po izboru u novom LUX studiju VANILA na VRAČARU! Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda alternativne liposukcije pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su momentalni, vidljivi i trajni. Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo.

Još od davnina snaga vulkanskog kamenja se koristi u lečenju bolnih i ukočenih mesta na telu. Dokazano je da vulkansko kamenje sadrži elektromagnetna svojstva koja u dodiru sa telom ima izuzetno pozitivan i rehabilitujući efekat kako na mesto na koje se postave tako i na organizam u celini. Specijalnim laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića. Kasnije se veći zagrejani kamenovi bazalta polažu se na energetske tačke na telu, na dlanove ili između prstiju na nogama, tako da stimulišu širenje krvnih sudova, podstiču cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i izmenu materija u telu, balansiraju energetske tokove, oslobadjaju mišiće napetosti i čine izuzetno prijatan i rehabilitujući efekat. Ovaj tretman smanjuje stres, pojačava cirkulaciju, pročišćava telo od toksina, uspostavlja energetski balans i obnavlja energiju ljudskog tela.

Vaučer važi

od 8.12.2016. do 20.1.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 063/8757-653
  • Radno vreme: pon-pet 09-21h, subota 09-17h.

Gde iskoristiti vaučer?

Vanila
Šumatovačka 55
Beograd
063/8757-653

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 1

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

11.12.2016 15:36:23

marina:

Koli je tretmana potrebno za skidanje sala sa stomaka

12.12.2016 16:02:54

kupoman.rskupoman:

Marina, broj potrebnih tretmana je uvek individualan, zavisi od početnog stanja. Najbolje je da pozovete salon za konsultacije pre kupovine vaučera. :)