390 din za pranje+šišanje + feniranje na ravno + GRATIS marokanski tretman za kosu u LUX studiju WOMANIZER u Njegoševoj ulici na VRAČARU!

2000 DIN
Ponuda je istekla

390 din za pranje + šišanje + feniranje na ravno + GRATIS marokanski tretman za kosu u LUX studiju WOMANIZER u Njegoševoj ulici na VRAČARU!

Naš tim je stručan: profesionalni frizer stilista, dermatolog, kozmetolog fizioterapeut – maser, scenski šminker, make-up artist, vlasuljar..Naši preparati su pažljivo selektovani i provereni od eminentnih stručnjaka. Akcenat je na kvalitetu, očuvanju i regeneraciji kose, kože i noktiju. Na Vama je izbor preparata iz dve grupe. U prvu grupu spadaju preparati najnovije generacije renomiranih kozmetičkih kuća, a u drugu provereni tradicionalni a samim tim i pristupačni. Imate pravo izbora.Naša filozofija je dobra usluga po pristupačnim cenama. Susretljivost i uklapanje prema Vama su naša posebna referenca. Radno vreme do 22 h, nedeljom, svim trenucima kada možete da ih odvojite za sebe. Kod nas ne gubite vreme. Ako je zbog nekog razloga Vaš zakazani termin prolongiran, dobićete dok čekate neku od naših usluga besplatno.Naš prostor je luksuzan I komforan. Obezbedjena Vam je totalna privatnost, niste u izlogu na prometnoj ulici. Možete nas lako pronaći, parkirati se…Ako ste stariji ili slabopokretni mi ćemo Vam naše usluge pružiti kod Vaše kuće. Osećajte se privilegovanim jer to nije luksuz, nego naša dobra usluga.Naša ponuda je Vaše zadovoljstvo izgledom. Naš odgovor je stručan tim, kreativnost, kvalitetni preparati, visoki higijenski uslovi, komforni ambijent prosečne cene i dobra usluga. Pratimo najnovije trendove,ali afirmišemo zdravlje. Po dolasku popunjavamo evidencioni karton o zdravstvenom stanju vaše kože, kose i noktiju kako bi pratili Vaše stanje i uticaj preparata koje svakodnevno koristite. Brinemo o Vama. Dobrodošli!

http://womanizerstudio.com

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio Womanizer

Njegoševa 69, Beograd
065/2611488

Vaučer važi

do 15.1.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Vaučeri neće važiti od 20.12-01.01 i 13.01.!
  • Za dugu i extra dugu kosu je potrebno kupiti dva vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt telefon: 065/2611488
  • Radno vreme: pon-sub 10-21h | sub 10-18h | ned 10-17h

Slične ponude