390 din za ŠVARCVALD (slatka pavlaka i šlag krem, korice sa kakaom i komadima kuvane višnje) ili BAMBINO tortu (slatka pavlaka, plazma keks,šlag krem i korice sa orahom) - TORTA IVANJICA u TC STADION!

520 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Ovo je savršena ponuda za svaki dan koji želite da ulepšate odličnim ukusima torte u  porodičnom domu u društvu porodice, bliskih prijatelja i dragih osoba! Ponuda uključuje Švarcvald ili Kinder tortu - na Vama je da izaberete onu koju više volite, a naravno, možete i obe za potpuni užitak! Za koju god da se odlučite, sigurno nećete pogrešiti jer Vas očekuje poslastica od najboljih sastojaka savršenog ukusa, izgleda i mirisa! Iznenadite dragu osobu, obezbedite najbolju poslasticu za goste na Vašoj proslavi ili jednostavno počastite sebe ovim desertom - svaki trenutak je idealan za uživanje  u savršenom ukusu domaće torte!
 

Bambino opis:

Kratak opis: Slatka pavlaka umućena sa plazma keksom, šlag krem i korice sa orahom natopljene čokoladnim mlekom ovu poslasticu čine slatkišem omiljenim među sladokuscima svih generacija.

Sastojci: jaja, orah, plazma keks, šlag krem, slatka pavlaka, čokoladno mleko, aroma vanile.

Švarcvald

Kratak opis: Mešavina slatke pavlake i šlag krema, sočnih korica sa kakaom natopljenih sokom od višnje, upotpunjena je finom notom osvežavajućih komada kuvane višnje.

Sastojci: jaja, kakao, višnje, slatka pavlaka, crna čokolada, šlag krem.

Torta Ivanjica postoji od 2006. godine, a osnovana je sa idejom da tradicionalne (prirodne, domaće) poslastice na najprefinjeniji način približi trpezama savremenih potrošača.Misleći u duhu Vaših želja uspeli smo da nizom organizovanih degustacija i promocija napravimo onaj izbor, ukus, kvalitet i izgled slatkiša koji će Vas bar na trenutak odvesti tamo gde su snovi i želje jedno. Sagradili smo ambiciozan tim koji svoj trud, ideju i energiju neposredno ulaže u svaki naš proizvod, i tako došli do toga da umeće naših i Vaših baka pretvorimo u savršenu tehnologiju stvaranja slatkih čarolija. Uzvratili ste nam poverenjem koje je nam je dalo dodatni podsticaj da razvijemo mrežu distribucije i prodaje kako bi uvek bili dostupni svim našim potrošačima.Torta Ivanjica sada ima preko dvadeset zaposlenih koji se svakim danom iznova brinu da umetnost održavanja proizvodnog asortimana, koji oduhvata sve od sitnih domaćih kolača do glamuroznih svadbenih torti, odiše harizmom male čokoladne radionice.

 
http://www.torta.rs
 

Pitanja

Весна
6.12.2015. 19:00

Bambino je prelepa.Produzite akciju ili ubacite nove torte u ponudu.

Kupoman

Vesna, potrudićemo se. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Stand P1 Torta Ivanjica,TC Stadion

Zaplanjska 32, Beograd
011/770-33-66, 065/265-04-10

Vaučer važi

do 15.12.2015.

Napomene

  • Obavezno poručivanje najmanje 3 dana unapred!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Naručivanje je svakog dana od 10-22h na brojeve telefona 011/770-33-66 i 065/265-04-10
  • Radno vreme: svakog dana od 10:00-22:00
  • Vaučeri se mogu sabirati:

Švarcvald torta:

a. Mini 700g 1 kupon
b. Mala 1400g 2 kupona
c. Srednja 2600g 4 kupona
d. Velika 4000g 6 kupona

Bambino torta:

a. Mini 625 1 kupon
b. Mala 1.25 kg 2 kupona
c. Srednja 2.3 kg 4 kupona
d. Velika 3.35 6 kupona

  • Radno vreme poslastičarnice: od utorka do nedelje 08:00 do 16:00

Slične ponude