390 din za tretman čišćenja lica UZ špatulom za dame (čišćenje, nanošenje pilinga, UZ sonda, maska) u novom LUX laser centru AURORA na Novom Beogradu!

2000 DIN
Ponuda je istekla

390 din za tretman čišćenja lica UZ špatulom za dame (čišćenje,nanošenje pilinga, UZ sonda, maska) u novom LUX laser centru AURORA na Novom Beogradu!

Pakovanje blatom (takozvane bermude od blata) se primenjuje nanošenjem specijalnog blata na kožu radi njenog čišćenja, detoksikacije i učvršćivanja. Takođe pomažu u oslobađanju od viška tečnosti, čišćenju pora kože i izbacivanju štetnih materija iz organizma. Cilj tretmana je izbacivanje masnih naslaga i viška tečnosti.

Dermatovenerološka ordinacija „Laser Aurora“ je osnovana kao organizaciona jedinica „Poliklinike Pekić“ iz Novog Sada, jer se nakon višegodišnjeg iskustva i rada sa laserima, najsavremenijom terapijom i tretmanima nege lica i tela, ukazala potreba da se u sklopu svog razvoja približimo i svojim pacijentima u Beogradu.Najsavremeniji aparati, vrhunska kozmetika i visokoobrazovano osoblje garantuje uspeh, a takođe i sigurnost u primenjivanju aparata i tretmana kože.Edukovani smo za rad i sprovođenej tretmana na vrhunskim evropskim i svetskim institutima. Razlikujemo se od sličnih ordinacija, jer ne postoje tretmani za koje nismo ospososobljeni.

http://www.laseraurora.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser Aurora

Bulevar Zorana Đinđića 123g, lokal 6, Beograd
011/409-03-83 ; 065/ 804-08-50

Vaučer važi

do 11.7.2016.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefoni: 011/409-03-83 ; 065/ 804-08-50

Slične ponude