390 din za tretman ultrazvučnog čišćenja lica sa ultrazvučnom špatulom (čišćenje, termo maska (parenje) , uz špatula, maska, krema) + gratis masaža lica u novom Sl Star Dermacare!

1800 DIN
Ponuda je istekla
Najviši nivo usluge
Najsavremenija tehnologija
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • tretman ultrazvučnog čišćenja lica sa ultrazvučnom špatulom (čišćenje,termo maska (parenje) ,uz špatula,maska, krema)
  • gratis masaža lica

Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je novi, najbezbedniji i najugodniji način čišćenja i hidratacije kože lica. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni, a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Penetrirajući efekat ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremeno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobijaju snažnu stimulaciju. Omekšavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon što je lice očišćeno nanosi se hijaluron koji hrani i podmlađuje kožu i uz pomoć ultrazvuka se apsolutno apsorbuje. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Koža postaje blistavija, čista i elastična.

https://www.facebook.com/stardermacare/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 23)
suzana Profesionalna usluga
Vesna Divan salon, profesionalna usluga. Nema razlike jeste li dosli sa vaucerom ili bez

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

FKS Star Dermacare

Skadarska 8, Beograd
069/338-88-33

Vaučer važi

do 10.1.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman ultrazvučnog čišćenja lica sa ultrazvučnom špatulom (čišćenje,termo maska (parenje) ,uz špatula,maska, krema)+gratis masažu lica
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 069/338-88-33
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude