3900 din prošireni oftalmološki pregled sa UZ pregledom (određivanje dioptrije, kompjuterska refleksometrija, merenje očnog pritiska, pregled prednjeg i zadnjeg očnog segmenta,širenje zenica, UZ oba oka)!

6000 DIN
Ponuda je istekla

3900 din prošireni oftalmološki pregled sa UZ pregledom(određivanje dioptrije,kompjuterska refleksometrija,merenje očnog pritiska,pregled prednjeg i zadnjeg očnog segmenta,širenje zenica,UZ oba oka) u SO STEFANOVIĆ!

Oftalmološka ordinacija i optičarska radnja “Stefanovići” pružaju zdravstvenu negu i različite vrste usluga u oblasti oftalmologije. Sa radom smo počeli 2011. godine. Od tada se trudimo da stalno napredujemo, usavršavamo naše znanje i stičemo nova iskustva, kako bismo na najbolji mogući način brinuli o vašim očima.

Oftalmološki pregled predstavlja pregled oka i pomoćnih očnih organa. Veoma je važno obavljati ga redovno, periodično, najbolje na godinu dana i kada nema problema sa očima, vidom, jer se mogu otkriti različita oboljenja kod kojih je rani početak lečenja od krucijalne važnosti za ishod (glaukom, dijabetična retinopatija, rupture retine itd). Pregled počinje anamnezom koja je u oftalmologiji veoma važna jer glavne tegobe koje iznosi pacijent, često mogu presudno uticati na postavljanje dijagnoze. Takođe je važan i istorijat stanja na očima kao i eventualna oftalmološka oboljenja u porodici, jer se mnoga oboljenja oka nasleđuju.

https://www.stefanovici.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ordinacija iz oftalmologije Stefanovići 1

Milutina Milankovića 54, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 5.9.2018.

Napomene

  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefoni: 069/5749820,062/8228617,011/61400967
  • Pregledi se rade petkom!
  • Preglede radi Dr Mladen Bila, stalno zaposlen na Kliničkom centru
  • Nakon označenog roka nije moguće iskoristiti vaučer!

Slične ponude