3900 din za anticelulit paket od 10 tretmana! Tretman obuhvata anticelulit masažu, ultrazvučni tretman, vakuum masažu i limfnu drenažu!

18000 DIN
Ponuda je istekla

Dočekajte proleće spremni! Na vreme se pobrinite za Vaš izgled!

Paket obuhvata:

  • manuelanu masažu,
  • limfnu drenažu,
  • masažu vakuumom,
  • ultrazvučne tretmane za razbijanje masnih naslaga i poboljšavanja mikrocirkulacije.

Manuelna masaža se radi posebnim gelovima za dubinsku razgradnju masnih naslaga koje poboljšavaju i elastičnost kože i skidaju mrtve ćelije kože pa je koža ne samo oslobođena masti već je i glatka i nežna na dodir. Vakuum masaža deluje tako što masne naslage isisava na površinu radi lakšeg resorbovanja. Limfnom drenažom se postiže prohodnost limfnih puteva i poboljšava cirkulacija vena i većih krvnih sudova. Ultra zvuk služi za razgradnju masnih ćelija i dubinsko delovanje na masne ćelije, takođe pomaže u resorpciji masnih naslaga i poboljšanju mikrocirkulacije u dubinskim slojevima kože. Koriste se posebna ulja za razbijanje masnih naslaga,takođe i posebne kreme koje imaju delovanje na kvalitet kože i deluju protiv jojo efekta Trajanje tretmana  je 60minuta.

Stručno i profesionalno osoblje u salonu "Renovo" učiniće da Vaše zadooljstvo bude potpuno!


Pitanja

Biljana
24.1.2012. 16:00
I meni se dopada ova ponuda ali sam vec iskoristila bonus :-))) potrudite seee, zanima me i da li se mora do naznacenog termina iskoristiti i sve ili samo zapoceti i samim tim koji razmak treba praviti,da li su najbolji rezultati ako se dolazi svaki dan ili???
Kupoman
Biljana, za te informacije je najbolje da pozoveš salon, ljubazno osoblje će ti sve precizno reći. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon za masaže Renovo

Kisele vode 18, Zvezdara, Beograd
060/360-0660, 060/637-3031

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude