3900 din za intenzivni kurs jezika po izboru (engleski ili nemački-svi nivoi) u Akademiji Noris Group u centru Beograda! Popust 61%!

9900 DIN
Ponuda je istekla

Koliko puta Vam se desilo da otputujete u inostranstvo, rešeni da se odlično provedete i upoznate nove ljude i njihov stil života, ali nedugo nakon dolaska na odabrano mesto, prvobitno oduševljenje nestane zbog zbunjenosti i frustracije koju u Vama izazivaju neprepoznatljivi zvukovi, maternji jezik lokalnog stanovništva, koji ama baš ni malo ne razumete i ne govorite?

"Kupoman" i Akademija "Noris Group" su Vam ovom ponudom omogućili da savladate engleski ili nemački jezik i to nivo koji želite sa popustom od 61% i uštedom od čak 6100 dinara! Iskusni tim predavača svojom orijentacijom na učenika, predanošću i entuzijazmom stvaraju prijatnu atmosferu za rad, što omogućava lakše i brže usvajanje jezika. Grupe su male (najviše 8 polaznika), što omogućava profesoru da posveti dovoljno vremena i pažnje svakom polazniku! Poznavanje jezika predstavlja jedan od osnovnih zahteva u većini oglasa za posao. Nemojte sebi dozvoliti da se nađete u situaciji da propustite priliku za posao o kome ste maštali ili da uskratite sebi neko zadovoljstvo na putovanju samo zbog činjenice da ne znate jezik. Danas Vam nudimo priliku da proširite svoje filološko obrazovanje i počnete učenje stranog jezika intezoivnim jednomesečnim kursom pod budnim okom diplomiranih filologa sa višegodišnjim iskustvom, u prostranoj i kompletno opremljenoj školi u samom srcu Beograda!

www.noris.rs

http://www.facebook.com/Noris.group


Pitanja

Nadica
16.10.2012. 15:03
Nastava se odvija od 10-17h,a ja sama odredjujem koje vreme mi u tom periodu odgovara?? Da bih znala zbog obaveza na fakultetu kako da ukladim.
Kupoman
Nadice, termini nastave zavise od nivoa znanja, odnosno grupe u kojoj je polaznik. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Milan Stokić PR, Ostalo obrazovanje

Terazije 43, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude