3900 din za kardiološki pregled, EKG i ultrazvuk srca sa kolor doplerom u HERZ MEDIKA na Vračaru!

6000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • kardiološki pregled,EKG i ultrazvuk srca sa kolor doplerom

Kardiološki  pregled obavlja lekar specijalista interne medicine- subspecijalista kardiolog, a sastoji se od razgovora s pacijentom  o aktuelnim tegobama, toku bolesti, pređašnjim bolestima, bolestima u bližoj porodici, navikama, pregleda medicinske dokumentacije  I donetih  laboratorijskih analiiza,detaljnog kliničkog pregleda,slušanja srca i pluća, merenja krvnog pritiska i EKG-a.

Ultrazvučni pregled  srca  sa kolor dopler pregledom obuhvata pregled izgleda i merenje dimenzija I debljine srčanih struktura- pretkomora, komora, velikih krvnih sudova, procenu finkcije i snage srčanog mišića, procenu funkcije i kompetentnosti srčanih zalistaka, procenu izgleda srčanog omotača-perikarda

Pacijent o svim obavljenim pregledima dobija detaljan izveštaj sa mišljenjem i zaklčjučkom o potrebi daljeg ispitivanja i/ili sa predlogom terapije.

Specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti interne medicine Herz Medikaje   osnovana sa idejom da doprinese primarnoj prevenciji, ranom otkrivanju i lečenju bolesti i stanja iz oblasti interne medicine koje ujedno danas spadaju u najčešće bolesti od kojih pati pojedinac a čije se posledice u smislu smanjenja fertilne sposobnosti, radne sposobnosti, invaliditeta I visokih troškova lečenja odražavaju i na širu društvenu zajednicu.Odgovornost svakog pojedinca je ključna u očuvanju zdravlja, prevenciji i lečenju bolesti, tako da su lekar i pacijent u istom timu i na istom zadatku.

U ordinaciji se mogu obaviti preventivni pregledi , dijagnostičke procedure, ordinirati terapija i sprovoditi kontrole hroničnih bolesti i stanja prvenstveno  iz oblasti kardiologije I  nefrologije.

Individualni pristup svakom pacijentu je preduslov  za kvalitetno sagledavanje problema, preciznu dijagnozu i pravljenje daljeg plana ispitivanja i lečenja.

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 46)
Svetlana Dobra saradnja, zadovoljna uslugom
Jelena Stefanović Vrlo korektan odnos doktorke na pregledu. Planiraću takav ili sličan pregled kod nje opet.

Pitanja

Gorica
23.11.2023. 09:06
Doktorka je profesionalna i maksimalno posvećena pacijentu. Pregled je detaljan uz dovoljno vremena z sva pitanja i konsultacije. Apsolutno sve pohvale.

Gde iskoristiti vaučer?

HERZ MEDIKA

BRANE CRNČEVIĆA 18, Beograd

Vaučer važi

do 20.12.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Kardiološki pregled,EKG i ultrazvuk srca sa kolor doplerom!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 066- 8025-108 i 011-7708-432
  • Adresa ordinacija: Brane Crnčevića 18,stan 3
  • Radno vreme: Pon-Pet: od 09-17h
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite ordinaciju najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude