3900 din za paket od 10 anticelulit masaža i 10 termopakovanja u infracrvenom ćebetu u studiju za masaže Jadranka na Obilićevom vencu! Popust 74%!

15000 DIN
Rasprodato

Bliži se lepo vreme, a Vi niste zadovoljni izgledom Vaših nogu? Nikako da se oslobodite celulita?! Mi imamo pravo i veoma delotvorno rešenje za Vas! Studio za masaže "Jadranka" i "Kupoman" spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža i 10 termopakovanja u infracrvenom ćebetu  po fantastičnoj ceni od svega 3900 dinara! Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas i dočekajte spremne leto! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju! Iskoristite popust od 74% i uštedite čak  11100 dinara!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Infracrveno ćebe je uređaj kojim se ostvaruje kontrolisano delovanje infracrvenog zračenja. Infracrveno ćebe je konstruisano od germanijuma, turmanijuma i vulkanskih naslaga lave, radi magnetoterapiju a infracrveno svetlo dubinski prodire i izaziva efekat infracrvene saune. Infracrvena dubinska toplota je prijatna toplota koja duboko prožima tkivo i s tim u vezi znojenje pozitivno deluje na  celulit, kožu, mišićno tkivo, napetost, zglobove, probavu, bolove, imunološki sistem. Takva toplota leči, opušta mišiće i tetive, podstiče izgradnju kostiju, reguliše krvni pritisak, podstiče pravilan rad metabolizma, deluje pozitivno na energetske centre, relaksira i podstiče životnu radost!

Infracrveno svetlo je jedino svetlo koje je kompatibilno sa ljudskim organizmom i ima sposobnost da svojim dugim monohromatskim zracima prodire na dubinu od 5 do 7 cm i tako održava zdravlje. Delovanje infracrvene toplote:

  • znojenje - redovno znojenje infracvenim tretmanima je vrlo zdravo i analize su pokazale da je količina izlučenih materija kao što su otrovi i teški metali višestruko veća nego na primer kod tradicionalne saune.
  • trening za srce - infracrenim tretmanima se podstiče krvotok i bolji priliv kiseonika u krv.
  • telesna masa - redovnom primene infracrvenog svetla omogućava se bolja kontrola telesne mase odnosno debljine.
  • lepa koža - podsticanjem cirkulacije koža može slobodno da diše, postaje mekša, elastičnija, mladolikija i zategnutija.
  • bolovi - toplota infracrvenog zracenja se u medicini između ostalog koristi kod lečenja napetosti mišića, oboljenja kože, hladnih ruku i nogu, bolova u zglobovima, leđima, vratu, kod astme, reume, artritisa, alergija, gihta, migrene, visokog i niskog krvnog pritiska, nesanice, smetnje sa citkulacijom.
  • detoksikacija - infracrveno svetlo omogućava prirodnu detoksikaciju organizma oslobađajući ga teških metala, nemetalnih toksina, ostataka pesticida, herbicida i drugih sintetičkih materija.
  • cirkulacija - IC zračenjem postiže se pojačana cirkulacija bez izazivanja stresa za organizam. Medicinska istraživanja su pokazala da se IC svetlom omogućava kardiovaskularni trening jer telo na toplotu reaguje hlađenjem a to rezultira povećanim otkucajima srca i bržim metabolizmom.Podizanje telesne temperature utiče na rad zlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Idealna kombinacija anticelulit masaže i termopakovanja u infracrvenom ćebetu doneće Vam najbolje moguće rezultate. Dođite u Studio za masaže "Jadranka" i prepustite Vaše noge rukama profesionalnih masera i očekujte vidljive rezultate! Njihova stručnost i dugogodišnje radno iskustvo će učiniti da lepši, zdraviji, zategnutiji i samopouzdaniji dočekate predstojeće sunčane dane!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sportsko udruženje borilačkih sportova Akademac Novi Beograd

Gramšijeva 3, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude