3900 din za Plazma pen-nehiruški skalpel-nehiruško zatezanje lica regije po izboru (kapci, brada,čelo, nazolabijalni deo)-Tina B-Bellvil!

8000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • plazma pen-nehiruški skalpel-nehiruško zatezanje lica regije po izboru (kapci,brada,čelo,nazolabijalni deo)

Tretman Plasma - pen je trenutno najinovativniji neinvazivni tretman za zatezanje i podmlađivanje koji je efikasan u korekciji bora i ne zahteva upotrebu igala. Metoda koja je u svetu zaživela pod nazivom nehirurški skalpel,rezltati vidljivi odmah nakon jednog tretmana. Delotvorno kod - bora,ožiljaka od akni, podočnjaka, kapaka,STRIJA,viška kože na stomaku,nakon porodjaja. Starenjem kože smanjuje se procenat vode u njoj i dolazi do promena u odnosu između elastičnih i kolagenih vlakana. Slobodni radikali, oštećenja nastala usled UV zračenja, zemljina teža, pokretanje mimičkih mišića lica - samo su neki od faktora zbog kojih se starenjem neminovno pojavljuju nove i produbljuju postojeće bore.

Plasma - Pen je izuzetan aparat namenjen svim tipovima kože, nezavisno od starosne dobi koji poboljšava Vaš izgled. Ekstremno precizni instrumenti rade po principu stvaranja plazma (električnog) zraka koji deluje tako što zagreva kožu, formira mikro tačku i time izaziva lokalno povećanje proizvodnje kolagena. Tretman ne podrazumeva korišćenje skalpela ili lasera kako bi se uklonio višak kože, time izbegava sve rizike koji se povezuju sa tradicionalnim intervencijama. Ovaj tretman se vrši bez bilo kakvog rasecanja ili uklanjanja viška kože. Nakon tretmana koji je gotovo bezbolan ostaju mikroopekotine sa formiranim tačkastim krasticama koje otpadaju u roku od nedelju dana dok se boja kože ujednačava nakon mesec dana.

Ukoliko niste zadovoljni kožom oko očiju, vrećastim donjim kapcima ili spuštenom kožom na gornjem kapku i Vasim borama i ne želite da se podvrgnete hiruškoj intervenciji, onda je Plasma-Ion tretman za Vas.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon i edukativni centar Tina B

Jurija Garina 14, Beograd
063/83-64-209

Vaučer važi

do 13.10.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Plazma pen-nehiruški skalpel-nehiruško zatezanje lica regije po izboru (kapci,brada,čelo,nazolabijalni deo)!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Telefon: 063/83-64-209
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude