3900 din za trajnu šminku obrva ili usana u salonu lepote Chic! Popust 74%!

15000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i frizersko-kozmetički salon "Chic" pripremili su savršenu ponudu za sve naše dame koja će omogućiti da se svakoga jutra budite potpuno  zadovoljne Vašim izgledom!

Trajna šminka omogućava korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva ili usana. Ova metoda pruža besprekoran i savršen svakodnevni make-up, ističe sve detalje i osobenosti lica, omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva i pruža osećaj konstantne lepote!

Trajnom šminkom možete oblikovati Vaše obrve po ličnoj želji i u skladu s Vašom bojom očiju, kose i tena. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se neće promeniti pod uticajem vode, vrućine ili u ostalim situacijama! Takođe, zahvaljujući tehnikama trajne šminke, iscrtavanjem linije se ispravlja asimetrija i postiže punoća usana, prirodni izgled ili se usne naglašavaju, zavisno od Vaših želja! Tretmani se rade bojama na biljnoj bazi koje su potpuno bezbedne i neškodljive po Vaše zdravlje!

Iskoristite popust od 74% i uz uštedu čak 11100 dinara, omogućite sebi osećaj sređenosti i potpune lepote svakoga dana! Frizersko-kozmetički salon "Chic" Vam garantuje  kvalitet i postojanost šminke u periodu od 5 do 7 godina!


Pitanja

Marija
16.4.2012. 13:41
sada sam zvala salon \"chic\" i dobila sam informaciju da se korekcija naknadno naplacuje 3.900,00. Molim Vas da proverite još jednom da li se korekcija naknadno plaća ili je obuhvacena ponudom.
Kupoman
Marija, ukoliko želite samo korekciju postojeće šminke cena je ista kao da radite prvi put, odnosno 3900! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Estetic studio CHIC

Miće Radakovića 2d, Beograd
063/62-5060, 011/261-1616

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude