3900 din za vaučer za popust na letovanje u Španiji (7 noćenja (6 sa polupansionom + 1 sa doručkom) + autobuski prevoz) već od 348 evra!

50160 DIN
Ponuda je istekla

 

Cene su izražene u eurima po osobi na bazi paket aranžmana

Termin

09.06.

20.06

23.06.

04.07.

14.07.

25.07.

28.07.

08.08.

11.08.

22.08.

25.08.

05.09.

08.09.

19.09.

22.09.

03.10.

Usluga

6HB +1BB

6HB +1BB

6HB +1BB

6HB +1BB

6HB +1BB

6HB +1BB

6HB +1BB

6HB +1BB

 HOTEL ALEGRIA FENALS MAR 3*

Redovna cena

438

478

548

558

558

478

448

418

Cena uz kupon

368

408

478

488

488

408

378

348

HOTEL SUN VILLAGE 4*

Redovna cena

448

498

558

568

568

498

458

438

Cena uz kupon

378

428

488

498

498

428

388

368

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. DAN – BEOGRAD

Sastanak putnika na parkingu Sava centra ( savska strana) u 15:00h. Polazak iz Beograda u 15:30h. Dnevna i noćna vožnja  preko Hrvatske, Slovenije I Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN – MENTON - MONAKO - NICA

U jutarnjim časovima dolazak u Menton, bajkovito mestašce smešteno u zalivu sunca koje se nalazi na samoj granici Italije i Francuske. Često, a nezaslužno, u senci drugih gradova na Azurnoj obali. Menton je šarmantno primorsko mesto, jedno od prvih turističkih destinacija Azurne obale. Poznat je po zlatnim peščanim plažama i festivalu limuna. Atrakcije grada su staro gradsko jezgro i bazilika svetog arhangela Mihajla, stara luka, promenada Sunca (Promenade du soleil ) sa raskošnim mediteranskim drvoredom, egzotičnim vrtovima i palatama. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, sunčanje. (Tehnička pauza 9h).

U predvečernjim časovima nastavak putovanja do  Kneževine Monako i obilazak druge najmanje države na svetu. Obilazak Monako-Villa:  Okeanografski muzej osnovan 1910.god. u kome se nalazi akvarijum, botanička bašta princeze Grejs Keli sa vidikovcem sa koga se pruža predivni pogled na Kneževinu, crkva Sv. Nikole u kojoj su krunisani svi vladari Monaka i u čijim kriptama su sahranjeni princeza Grejs Keli i princ Renije III, Prinčevska palata...Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Nici. Po dolasku u Nicu obilazak prestonice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Španiji. Noćna vožnja kroz Francusku.

3. DAN - LLORET DE MAR

Dolazak u Lloret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića, poznatog letovališta na obalama Katalonije u regiji Costa Brave. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu. Večera.Noćenje.

4. DAN- LLORET DE MAR – TOSSA DE MAR –VINARIJA (DEGUSTACIJA VINA)

Doručak.Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete  najlepšem letovalištu na Costa Bravi  Tossa de Mar-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka poseduje neverovatan šarm. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner zahvaljujući kojoj  je ovaj ribarski gradić postao poznat I omiljen među jet-setom. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, sunčanje. U povratku svraćanje  u bodegu na  degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN - LLORET DE MAR – BARSELONA PANORAMIKA

Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone. Panoramski obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, šetaliste Las Ramblas. Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone Camp nou (prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.

6. DAN  - LLORET DE MAR

Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje.Večera. Noćenje

7. DAN- LLORET DE MAR - BARSELONA MAGICA

Doručak.Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magike. Po dolasku u Barselonu kupanje i sunčanje na prelepim plažama Barselone ili mogućnost šopinga u tržnom centru Dijagonal de Mar. Nakon kupanja fakultativna  poseta parka Guell koji je potpis čuvenog katalonskog arhitekte Antonia Gaudia. Slobodno vreme do večernjih sati i polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovog grada. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima. Večera (hladna večera nas čeka u hotelu). Noćenje.

8. DAN - LLORET DE MAR - PLAŽA SANTA KRISTINA - BOTANIČKA BAŠTA PINYA DE ROSA

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na jednu od najlepših plaža na Costa Bravi Santa Cristinu,  predivnoj uvali okruženoj borovom šumom. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Drugi deo izleta smo odvojili za posetu nestvarno lepoj botaničkoj bašti Pinja de Rosa koja je rad dr.Fernanda Riviere koji je deo svog života posvetio uređivanju upravo ovog prostora. Zovu je još i “bašta kaktusa” za koju posetioci kažu da je “raj na zemlji”. Ovaj vrt se prostire na 50ha,sa oko 7000 biljnih vrsta. Slobodno vreme za uživanje do povratka u Ljoret de Mar. Večera. Noćenje.

9. DAN  - LLORET DE MAR-FIGUERAS

Doručak. Napuštanje hotelskih soba i pakovanje stvari. Slobodno vreme do poslepodnevnog  polaska za Figueras. Dolazak u živopisni rodni grad čuvenog nadrealiste Salvadora Dalija. Slobodno vreme za uživanje u ovom šarmantnog gradiću ili mogućnost fakultativne posete muzeju, najvećem nadrealističkom objektu na svetu, čiji eksponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Slobodno vreme do nastavka putovanja ka  Italiji. Noćna vožnja.

10. DAN – MONTECATINI TERME

Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku  banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Glavna ulica je Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i  ujedno naša preporuka da  baš ovde popijete makIjato i probate italijanske paste. Noćenje.

11.DAN – MONTECATINI TERME – PISA

Doručak.Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Pizu. Po dolasku u Pizuobilazak znamenitosti  na jedinstvenom “Polju čuda”: Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije.Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme i nastavka putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

12. DAN – BEOGRAD

Dolazak u Beograd  u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac), prema programu putovanja
 • Smeštaj na bazi 6 polupansiona u Lloret de Maru 3*  I 4* i  1 noćenje sa doruckom u Montecatini termama (ili okolini) u hotelima  3*  u 1/2 i  1/3 sobama
 • Usluga predstavnika agencije/vodiča
 • Obilaske gradova prema programu, (Menton , Monako, Nica, Montekatini)
 • Troškove realizacije programa
 • deca do 2 god.plaćaju  samo prevoz  70€ (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj)
 • deca 2-11.99 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 40% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj) - 1/4 sobe na upit
 • deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove putnika
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju
 • Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-1 €/noćenju za hotele 3*, 1.5€/noćenju za hotele 4*)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Doplata za jednokrevetnu sobu - na upit zbog raspoloživosti - Alegria Fenals Mar 3*  140 e; Alegria Sun Village 4* 155 e
 • Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • “Barselona panoramica” - 30 € / deca  do 12 god. - 15€ (celodnevni izlet)
 • “Barselona magica”  - 25€/ deca  do 12 god. 15 € (celodnevni izlet)
 • Muzej Salvadora  Dalija  -15€/deca do 8 god.- 15€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju)
 • Tossa de Mar i bodega (besplatna degustacija vina) - 10 €/ deca do 12.god. 5€
 • Plaža Santa Cristina i botanička bašta 10€
 • Camp Nou - 35€/ deca  do 12 god. -25€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)- (cene  su podležne promeni)
 • Park Guell - 15€/deca do 12 god.10€ (cene su podležne promeni)
 • Pisa -15€/deca do 12.god. 10€

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Lloret de Mar   

Hotel Alegria Sun Village 4* https://www.alegria-hotels.com/en/hotel-alegria-sun-village-in-gerona/ nalazi se u mirnom delu Ljoreta,400m od plaže. Udobne i moderno opremljene sobe imaju sat TV, balkon, klimu, kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon. Usklopu hotele je bazen, bar, restoran, solarijum, internet.  Usluga je na bazi polu pansiona– švedski sto.

Hotel Alegria Fenals Mar 3* https://www.alegria-hotels.com/es/hoteles-en-costa-brava/lloret-de-mar/alegria-fenals-mar nalazi se na 300 metara od plaže Fenals, do centra Ljoreta se stiže za 15-ak minuta šetnje u blizini hotela se nalazi autobuska stanica koji saobraćaju do centra grada. Hotel sadrži  restoran, bar, bazen sa odvojenim delom za decu, bar pored bazena, klimatizovanu TV salu. Svaka ima kupatilo, fen, telefon, SAT TV, klimu. Usluga je na bazi polu pansiona– švedski sto. 

Montecatini Terme

Hotel Resort 3* http://www.hotelresortmontecatini.it/en/ nalazi se na 10m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Massimo d Azeglio 3* http://www.hotelmassimodazeglio.it/ nalazi se u centru Montekatinija u glavnoj ulici Corso Mateotti . Udobne sobe, uređene u italijanskom stilu imaju tv, telefon,klimu.Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Corallo 3*  www.golfhotelcorallo.it  Nalazi se u centru Montekatinija, blizu železničke stanice. Sobe su 1/2 I 1/3 I imaju TV, klima uređaj, telefon... Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, kongresna sala, spoljašnji bazen. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Holiday 3*  www.hotelholidaymontecatini.com  Nalazi se u starom delu Montekatini termi. Hotel ima restoran, recepciju... Sobe imaju kupatilo , tv, fen. Doručak je na bazi švedskog stola, kontinentalni.   

Hotel Nuovo Savi 3*  https://www.hotelnuovosavi.com  Smešten je na glavnoj ulici za trgovinu Corso Giacomo Matteotti u banji Montekatini. Poseduje otvoreni bazen, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 i predstavljaju miks klasi?nog i modernog ure?enja sa sopstvenim kupatilom i fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine sobe imaju balkon. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Vintage 3* http://vintage-hotel.it/ Moderno opremljen hotel ima 40 soba, sa telefonom, klimom, fenom.  Doručak u hotelskom restoranu je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Park Hotel Moderno3* http://www.parkhotelmoderno.it/ Hotel Park Moderno se nalazi u srcu Montekatini Terme, na samom gradskom šetalištu i preko puta prelepog parka. Čuvena termalna banja je smeštena u blizini objekta.Sve sobe sadrže drvene podove, klima-uređaj i  besplatan WiFi u lobiju. Doručak je  kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Internazionale 3* www.hotelinternazionalemontecatini.it  Ovaj elegantni hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija, u mirnom delu grada. Hotel ima restoran, bar. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, klima uređaj. Doručak je kontinentalni, na bazi švedskog stola.

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 11)
Snežana Sjajna organizacija, za vodica Igora sve pohvale, bus udoban, vozaci profesionalci. Hotel je korektan, taman koliko zvezdica i ima (tri). Mozda bi mogli da porade vise na higijeni sobe.
Nataša Turistička agencija je sve ispoštovala što je dogovoreno. Vodič je bio veoma profesionalan.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ETA TOURS d.o.o.

Obilićev venac 18, TC City Passage, Beograd
011/3285-717; 011/3282-905

Napomene

 • Vaučer plaćate 3900 din, u agenciji plaćate zavisno od odabranog termina i smeštaja.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
 • Kontakt tel: 011/3285-717; 011/3282-905
 • Neophodno je da se javite agenciji odmah po dobijanju vaučera!

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac), prema programu putovanja
 • Smeštaj na bazi 6 polupansiona u Lloret de Maru 3*  I 4* i  1 noćenje sa doruckom u Montecatini termama (ili okolini) u hotelima  3*  u 1/2 i  1/3 sobama
 • Usluga predstavnika agencije/vodiča
 • Obilaske gradova prema programu, (Menton , Monako, Nica, Montekatini)
 • Troškove realizacije programa
 • deca do 2 god.plaćaju  samo prevoz  70€ (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj)
 • deca 2-11.99 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 40% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj) - 1/4 sobe na upit
 • deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove putnika
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju
 • Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-1 €/noćenju za hotele 3*, 1.5€/noćenju za hotele 4*)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Doplata za jednokrevetnu sobu - na upit zbog raspoloživosti - Alegria Fenals Mar 3*  140 e; Alegria Sun Village 4* 155 e
 • Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • “Barselona panoramica” - 30 € / deca  do 12 god. - 15€ (celodnevni izlet)
 • “Barselona magica”  - 25€/ deca  do 12 god. 15 € (celodnevni izlet)
 • Muzej Salvadora  Dalija  -15€/deca do 8 god.- 15€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju)
 • Tossa de Mar i bodega (besplatna degustacija vina) - 10 €/ deca do 12.god. 5€
 • Plaža Santa Cristina i botanička bašta 10€
 • Camp Nou - 35€/ deca  do 12 god. -25€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)- (cene  su podležne promeni)
 • Park Guell - 15€/deca do 12 god.10€ (cene su podležne promeni)
 • Pisa -15€/deca do 12.god. 10€

Slične ponude