3950 din za ginekološki pregled, Papanikolau test i ultrazvučni pregled u Specijalističkoj ordinaciji Femina! Popust 52%!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
3950 din za ginekološki pregled, Papanikolau test i ultrazvučni pregled i bris na ureaplazmu i mikroplazmu!
7200 DIN
2990 din za palpatorni i ultrazvučni pregled dojki!
6000 DIN
Brzo zakazivanje
Pouzdani lekari
Ljubazno osoblje

3950din za ginekološki pregled, Papanikolau test i ultrazvučni pregled u Specijalističkoj ordinaciji Femina! Popust 52%!

U prijatnom ambijentu ginekološke ordinacije Femina, u kojoj se obavljaju pregledi trudnica, standardni ginekološki pregledi i nude usluge savetovanja za izbor kontraceptivnih sredstava i probleme menopauze, možete da dobijete odgovore na sva pitanja i savete za zdraviji život. PREGLEDI TRUDNICA Doneli ste hrabru i važnu odluku u svom životu – da rodite – i mi smo tu da Vam obezbedimo kvalitetno i profesionalno praćenje trudnoće – od prenatalnog skrininga, preko vođenja trudnoće, do pripreme za porođaj. Poštujući tu veliku odgovornost naših pacijentkinja da podare život, trudimo se da Vam obezbedimo sve uslove za što bezbolnije i ugodnije savlađivanje ovog devetomesečnog procesa. Pre svega, naša dužnost je da, nakon utvrđivanja trudnoće, obavimo sve stručne preglede majke i bebe. U slučaju da postoji i najmanja sumnja u pozitivan ishod trudnoće, predlažemo amniocentezu koja obuhvata vađenje i analizu plodove vode. Redovan ekspertni ultrazvuk, 2D i 3D pregledi, konsultacije genetičara i saveti o ishrani, kretanju, putovanju tokom trudnoće, pomažu budućim mamama da reše svoje dileme i da se pripreme za potpuno drugačiji način života. Želimo Vama i Vašoj bebi sve najbolje! GINEKOLOŠKI PREGLEDI Koliko ozbiljno shvatate vođenje brige o svom zdravlju, pokazuje koliko značite sami sebi, svom partneru i detetu. Mi smo tu da Vam osiguramo brze i efikasne preglede, otkrijemo poremećaje i pružimo raznovrsne ginekološke usluge kao što su: rano otkrivanje karcinoma grlića materice koje obuhvata uzimanje brisa na HPV viruse, testiranje Papa testom, kolposkopiju i onkologiju; ovakvo testiranje je ujedno i prvi korak u prevenciji ove opake bolesti lečenje promena, odnosno ranica, na grliću materice radio talasima lečenje polnih bolesti (lečenje hlamidije soft laserom) otklanjanje polnih bradavica kod žena i muškaraca radio talasima ultrazvuk dojke, kao prevencija ili otkrivanje tumora dojke ispitivanje i lečenje ženskog i muškog steriliteta male hirurške intervencije prekid trudnoće (abortus) SAVETI ZA IZBOR KONTRACEPCIJE I OTKLANJANJE TEGOBA U MENOPAUZI Žene često stidljivo govore o ženskim problemima i ne znaju kome da se obrate za savet. Pomoći ćemo Vam da o tome slobodno govorite i sami dođete do rešenja. U ovakvim situacijama neće pomoći razgovori sa prijateljicama, niti mi možemo da damo neku generalizaciju problema. Telo devojke nije kao telo sredovečne žene, kao što ovo nije kao telo porodilje. Umesto da nagađate i isprobavate razne preparate kako biste se oslobodili dileme oko kontracepcije ili menopauze, dođite kod nas da razgovaramo kako bismo ustanovili stručno i efikasno rešenje. Odgovornost prema zdravlju je dragocenost Vašeg života!


Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 11)
Biljana LJUBAZNA DOKTORKA
Duška Ljubazno i vrlo korektno.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKA ORDINACIJA FEMINA

Vase Stajića 20, Novi Sad
021/523-943

Vaučer važi

do 15.6.2018.

Napomene

  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer!
  • Radno vreme ordinacije: radnim danima od 09:00-19:00h, subotom od 09:00-13:00h.
  • Obavezno zakazivanje na broj telefona 021/523-943
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude