3980 din za mega paket (ginekološki pregled,ginekološki uz,kolposkopija,PAPA i VS+uz dojki+(kks i urin)+uz abdomena+uz štitaste žlezde+uz donjeg dela stomaka) u Poliklinici Gracia Medika!

Kupi za 3980 DIN
3980 DIN 21910 DIN kupljeno 75 kupljeno Ponuda je istekla
82 %
3980 din za mega paket (ginekološki pregled,ginekološki uz,kolposkopija,PAPA i VS+uz dojki+(kks i urin)+uz abdomena+uz štitaste žlezde+uz donjeg dela stomaka) u Poliklinici Gracia Medika!

U cenu je uključeno:

  • MEGA PAKET pregleda za dame (ginekološki pregled,ginekološki uz,kolposkopija,PAPA i VS+uz dojki+(kks i urin) +uz abdomena+uz štitaste žlezde+uz donjeg dela stomaka)

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


View Gracia Medika in a larger map

Vaučer važi

do 5.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: MEGA PAKET pregleda za dame (ginekološki pregled,ginekološki uz,kolposkopija,PAPA i VS+uz dojki+(kks i urin) +uz abdomena+uz štitaste žlezde+uz donjeg dela stomaka)
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8:00h do 20:30h, subotom od 9:00h do 15:00h.
  • Kontakt telefoni: 011/3285-140, 060/4414-350
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika
Zagrebačka 7, Beograd
Beograd
011/3285-140, 060/4414-350

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 1

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

12.9.2018 20:59:35

Zvezdan:

Може ли овај пакет прегледа да се узме за девојку која први пут посећује гинеколога 17,5 година Унапред хвала.

13.9.2018 09:23:26

kupoman.rskupoman:

Zvezdane, molimo Vas da kontaktirate polikliniku Gracia Medika kako biste se detaljnije informisali. :)