3990 din kompletan urološki pregled sa ultrazvukom i uroflow: ultrazvuk bubrega, mokraćne bešike i prostate sa odredjivanjem rezidualnog urina, ultrazvuk testisa, uroflowmetrija i pregled urina

5000 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Brzo zakazivanje
Najsavremenija tehnologija

U cenu je uključeno:

  • kompletan urološki pregled sa ultrazvukom i uroflow: ultrazvuk bubrega, mokraćne bešike i prostate sa odredjivanjem rezidualnog urina, ultrazvuk testisa, uroflowmetrija i pregled urina

Ako imate učestalo mokrenje, peckanje ili bol u donjem delu stomaka , onda Vam je hitno potreban urološki pregled; a ako vodite računa o svojim bubrezima, urotraktu, prostati, onda ćete povremeno i bez simptoma uraditi preventivno ovaj važan pregled.

Pregled obavlja klinički lekar, specijalista urologije.

Redovna urološka kontrola u mnogome će vas lišiti nastanka velikih problema kao i bolova koji se mogu javiti kao propratni efekat akutne ili hronične upale prostate, uvećanja prostate ili čak i nastanak raka prostate. Važnost redovnih lekarskih poseta morate shvatiti ozbiljno kako ne biste došli u situaciju da se promena javi a vi, zanemarivajući tegobe, shvatite da je problem već uveliko uznapredovao i da je proces lečenja, u tim slučajevima, dugoročan a samim tim i neprijatnosti koje osećate, neće brzo prestati. Mislite na svoje zdravlje jer niko drugi osim vas ne može.

Odlazak na urološki pregled, ponekad, zna da bude neprijatan u smislu informacija koje ste čuli iz iskustva drugih osoba, ali to ne mora da bude baš tako!

Odlazak na ovu vrstu pregleda morate shvatiti veoma ozbiljno zbog vašeg zdravlja ali i kao obavezu prema vašem partneru, porodici. Kao što praktikujete generalni sistematski pregled jednom godišnje tako bi trebalo obaviti i urološki pregled (makar jednom godišnje) a češće u nekim poznijim godinama kada se problemi sa prostatom učestalije javljaju. Urologija se bavi otkrivanjem i lečenjem bolesti bubrega, prostate, mokraćne besike i testisa. Obavezan pregled svih muškaraca u cilju prevencije i sveopšteg medicinskog zdravlja ali i seksualnog života njih samih i njihovih partnera ali i očuvanja njihove reproduktivne sposobnosti.

http://poliklinikabonadea.com/

Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 24)
Gordana Ljubazno osoblje, posvećenost.
Dragana Sve. Dr Olga je predivna zena.

Pitanja

Nives
2.3.2020. 11:03
Poštovani, meni je prostata uvećana, da li se ovim pregledima može ustanoviti da li se radi o tumoru prostate?
Kupoman
Poštovani, Za sve detalje oko pregleda, najbolje je da kontaktirate kliniku. Kontakt telefoni su: 021/55-77-07; 021/310-59-63; 064/42-96-624 Pozdrav :) 

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Bonadea

Jovana Đorđevića 11, Novi Sad
021/55-77-07; 021/310-59-63; 064/42-96-624

Vaučer važi

do 6.4.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kompletan urološki pregled sa ultrazvukom i uroflow: ultrazvuk bubrega, mokraćne bešike i prostate sa odredjivanjem rezidualnog urina, ultrazvuk testisa, uroflowmetrija i pregled urina
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefoni: 021/557707; 021/3105963; 064/4296624
  • Jedan vaučer važi za jednu oosbu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude