3990 din za jedno noćenje sa doručkom za dvoje + dve Spa karte u SCT (bazen, jakuzzi, sauna, parno kupatilo, teretana) + dva koktela u Boutique Hotelu Taš u centru Beograda! Popust 59%!

9800 DIN
Ponuda je istekla

Priuštite sebi nešto malo drugačije! Svakodnevnica zna da postane dosadna, zato Vam nudimo da provedete nezaboravan dan koji obuhvata noćenje sa doručkom za dvoje + dve Spa karte u SCT (bazen, jakuzzi, sauna, parno kupatilo, teretana) + dva koktela u Boutique Hotelu Taš!

Boutique Hotel Tash je otvoren u aprilu 2012. godine i nalazi se u sastavu Sportsko rekreativnog centra Tašmajdan. Ovaj poslovni hotel nudi 18 moderno opremljenih soba. Uz to, na raspolaganju Vam je prijatan ambijent i kreativan dizajn hotela, bar, kao i prijatno i profesionalno osoblje. Takođe pružamo mogućnost korišćenja potpuno opremljenog fitnes centra, olimpijskih bazena kao i SPA centra SRC Tašmajdan. Parking je obezbeđen za goste ispred hotela, kao i besplatan pristup Internetu u celom hotelu i besplatni međunarodni telefonski pozivi. Hotel se nalazi u samom centru Beograda u delu najlepšeg parka Tašmajdan!

http://www.hoteltash.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Boutique Hotel Taš

Beogradska 71, Beograd
011/4142-050

Vaučer važi

do 4.3.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Spa karta se koristi u sklopu Sportskog centra Tašmajdan
  • Radno vreme: ponedeljkom od 12:00 do 20:00, od utorka do nedelje od 10:00 do 22:00
  • Kontakt telefon salona: 011/4142-050

Slične ponude