3990 din za microblading, japansko iscrtavanje obrva sa jednom korekcijom u salonu BEAUTY SPOT 68!

8000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • japansko isrtavanje obrva sa jednom korekcijom

Japansko iscrtavanje obrva predstavlja metodu trajnog oblikovanja i korekcije obrva koje će Vam omogućiti da u svakom trenutku imate savršen oblik i boju obrva.  Ukoliko ste nezadovoljni izgledom, oblikom i bojom Vaših obrva, ova ponuda je kao stvorena za Vas. Bez efekta markera na licu, uz uklanjanje svih nedostataka u okviru Vaših prirodnih obrva, sa poboljšanjem njihovog prirodnog izgleda za Vaš savršen izgled. Iscrtavanje obrva Japanskom tehnikom ubacivanjem pigmenta oštricom koja podstiče prirodni izgled dlaka različitih dužina i debljina. Najnovija tehnika koja daje prirodan izgled da je neprimetno da je u pitanju trajna šminka. Postupak se izvodi pomoću specijalno dizajniranih malih oštrica, kako bi se dobio efekat što prirodnije dlake različite dužine, gustine i debljine. Japansko iscrtavanje obrva preporučujemo svima koji su nezadovoljni svojim obrvama. A naročito onima koji imaju retke i nepravilno raspoređene dlačice.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 13)
Danijela Superrrrr savrseno i precizno , gospodja tj. Vlasnica koja radi sve tretmane pre pre ljubazna i puna razumevanja. Zena je profi u svom poslu mnogo saveta moze da vam da.
Danijela Super tretman, gospodja tj. Vlasnica koja radi sve tretmane pre pre ljubazna i puna razumevanja. Zena je profi u svom poslu mnogo saveta moze da vam da.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty spot 68

Vase Stajića 8, Novi Sad
060/621-3839

Vaučer važi

do 5.6.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: japansko isrtavanje obrva sa jednom korekcijom!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Obavezno je zakazivanje,kontakt: 060/621-3839!
  • Obavezno sa sobom doneti vaučer!
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani tretman blagovremeno obavestite salon,u suprotnom se vaučer smatra iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg naznačenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude