3990 din za noćenje sa doručkom za dvoje u lux apartmanu sa jakuzzijem ili business dvokrevetnoj sobi + dva pića po izboru u Villi MYSTIQUE na Dedinju! Popust 48%!

7600 DIN
Ponuda je istekla

3990 din za noćenje sa doručkom za dvoje u lux apartmanu sa jakuzzijem ili business dvokrevetnoj sobi + dva pića po izboru u Villi MYSTIQUE na Dedinju! Možete i u Beogradu da se osećate kao da ste na najromantičnijem putovanju!

Dostupno piće: rakija, vino 0.187 crveno ili belo, kafa, negazirani sok.

Hotel se nalazi u ulici Vajara Đoke Jovanovića 16, na Dedinju i ima 3***. Ima jedanaest soba i etno restoran. Zgrada Ville je izgrađena početkom 20 veka i 2012. potpuno renovirana. Svaki detalj vile pažljivo je osmišljeni. Vila raspolaže sa 11 luksuzno opremljenih soba. Svaka soba ima: kupatilo, LCD TV, sef, klima uređaj, mini-barom, telefon sa slobodnim međunarodnim telefonskim pozivima, kao i besplatan bežični internet velike brzine. Nalazi se u mirnom i elitnom kraju grada. U blizini hotela se nalazi Titov muzej i Jugoslovenski muzej, kao i Muzej afričke umetnosti.

https://villamystique.com


Pitanja

Ana
7.2.2014. 14:35
Pozdrav, Malopre sam zvala osoblje vile i rekli su mi da maltene nemaju nijedan slobodan dan pre 3. marta. Takodje su rekli da nemaju ni jedan vikend slobodan apartman sa djakuzijem. Ono sto je interesantno je, da na sajtu booking.com bez problema moze da se rezervise apartman sa djakuzijem 1. marta iako je meni receno da ne moze preko telefona. Da li je moguce da osoblje vile nece da dozvoli da ljudi dodju preko vaucera tokom vikenda, pa se prave da je taj datum zauzet. Osoblje Kupomana je uvek ljubazno, ali ovim putem apelujem na to da vode racuna sa kim saradjuju.

Gde iskoristiti vaučer?

Villa Mystique

Vajara Đoke Jovanovića 16, Beograd
060/010-8841

Vaučer važi

do 13.3.2014.

Napomene

  • Ponuda obuhvata: noćenje sa uključenim doručkom za dvoje u u lux apartmanu sa jakuzzijem ili business dvokrevetnoj sobi
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Boravišna taksa naplaćuje po osobi po danu za goste koji nisu iz Beograda 135 din!
  • Osiguranje 120 din po osobi po danu.
  • Vaučeri mogu da se spajaju!
  • Obavezno rezervisanje unapred!
  • Pre uplate vaučera proveriti raspoloživost slobodnih kapaciteta!
  • Neophodno je najmanje 3 dana unapred otkazati rezervaciju ukoliko ste sprečeni da dođete u zakazanom terminu inače će se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Rezervacije se vrše na telefon 060/010-8841

Slične ponude