400 din za kartu za MUZEJ PARANORMALNOG u centru grada!

700 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • karta za muzej paranormalnog

 

OTKRIJTE TAJNE PARANORMALNOG SVETA

Zaronite u svet paranormalnih priča i iskustava ljudi koji su se suočili sa nečim što nadilazi granice našeg razumevanja. Priče o ukletim mestima, nadnaravnim bićima, čudesnim predmetima i gatanju će vas ostaviti bez daha. Sve ono što vas je uvek zanimalo a niste imali koga, kako i kada da pitate.

Muzej Paranormalnog nudi jedinstvenu priliku da istražite eksponate i skulpture koje predstavljaju paranormalna bića i predmete iz različitih kultura i perioda. Ovi artefakti često izazivaju misteriozne i duboko emotivne reakcije. Iza svakog od njih krije se priča koja sadrži sve simbole njegovog postojanja, misiju, porive i tehnike kako ih nadvladati.

GATANJE I MAGIJA

Otkrijte tajne gatanja i magije kroz vekove. Upoznajte se sa raznim tehnikama proročanstva i okultnih praksi koje su oblikovale ljudsku istoriju. Saznajte na koji način su nastale određene tehnike proricanja sudbine, kako su se razvijale i ko su bili istaknuti nosioci ove veštine. Duboke priče, mitovi, proročanstva, predskazanja ali i greške koje su sa sobom donele odrešene posledice deo su sadržaja ovog segmenta.

PROUČAVANJE PARANORMALNOG

Naš muzej je i mesto gde se istražuju i analiziraju paranormalni fenomeni. Saznajte više o istoriji paranormalnih aktivnosti i naučite kako su se razvijali tokom vremena. Od antičkog perioda do danas, paranormalno je uvek kopkalo čovečanstvo a na koji način su ga proučavali i definisali drevni narodi imaćete priliku da pročitate u našem muzeju.

ŽIVOTI POZNATIH VIDOVNJAKA

Otkrijte živote i rad vidovnjaka koji su svojim darovima doprineli i inspirisali mnoge ljude širom sveta. Njihove priče priče, sudbine, proročanstva i ukazi inspirisali su nas za ovaj segment muzeja. Ovo su samo neki od segmenata muzeja ali mnogo više zabave i pomalo straha vas očekuje u srcu Beograda. Dobrodošli u Muzej Paranormalnog - mesto gde tajne i misterije čekaju da budu otkrivene. Zaronite u svet paranormalnog i budite deo priče u koju želite ili ne želite da verujete.

https://museumoftheparanormal.rs/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)
Stela sve je super,i popusti i brzina slanja vaucera

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

MUZEJ PARANORMALNOG

Lomina 14, Beograd

Vaučer važi

do 5.5.2024.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kartu za MUZEJ PARANORMALNOG u centru grada!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer!
  • Radno vreme muzeja: ponedeljak - nedelja od 10-21h
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude