4000 din za epilacija muških leđa + grudi DIODNIM laserom u salonu El - Line u Zemunu!

8000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • epilacija muških leđa
  • grudi

Neželjena maljavost danas predstavlja sve veći problem, ne samo ženama, već i muškarcima. Negovana koža, bez dlaka, san je gotovo svake žene i sve većeg broja muškaraca.

Sasvim jednostavno - odlučite se za trajno lasersku epilaciju! Bez bola i iritacija, sasvim lako i jednostavno, neka Vaša koža zasija.

Gde laser prođe... tu dlake ne rastu!

Neki muškarci rade to iz estetskih razloga, drugi zbog potrebe sporta koji treniraju bodibilding, plivanje, biciklizam, fudbal..., a treći, koji su u manjini, se depiliraju da bi zadovoljili svoje lepše polovine.

Ako se uradi profesionalno i ispravno, ovaj metod epilacije je prilično efikasan i čist, posebno na prostranim oblastima kao što su grudi i leđa.

DIODNI LASER radi na principu postepenog zagrevanja dermisa do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posledica po okolno tkivo.DIODNI LASER kombinuje visoku srednju snagu, nisku gustinu protoka, i visoku frekventnost, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera.

DIODNI LASER postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, DIODNI LASER ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, tretman DIODNIM LASEROM se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana DIODNOM LASERSKOM metodom.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Mirjana Veoma lep i čist salon .Ljubazno i veoma stručno osoblje.
Aleksandra Ljubaznost, profesionalnost, prijatan ambijent.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon "El line"

Prvomajska 8c, Zemun, Beograd

Vaučer važi

do 21.3.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Epilacija muških leđa + grudi DIODNIM laserom!
  • Obavezno je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona:060 3366875
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude