4000 din za MEGA paket (ginekološki pregled, ginekološki UZ, kolposkopija, PAPA i VS + UZ DOJKI+(kks i urin)+UZ abdomena + UZ štitaste žlezde + UZ donjeg dela stomaka) u LUX GRACIA MEDICI!

21910 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

4000 din za MEGA paket (ginekološki pregled, ginekološki UZ, kolposkopija, PAPA i VS+UZ DOJKI + (kks i urin) + UZ abdomena + UZ štitaste žlezde +UZ donjeg dela stomaka) u LUX GRACIA MEDICI!

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 306)
Slobodan ok
Aleksandra Izuzetna profesionalnost i kvalitet

Pitanja

Dušica
19.7.2017. 11:16

Poštovani, Da li ponuda obuhvata i tumačenje rezultata i davanje terapije ili ne ?

Kupoman

Dušica, ponuda obuhvata navedene stavke, ne i određivanje terapije. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 19.10.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite polikliniku minimum 1 dan ranije  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8:00h do 20:30h, subotom od 9:00h do 15:00h
  • Kontakt telefoni: 011/3285-140, 060/4414-350

Slične ponude