4300 din za noćenje za dve osobe + gratis 1 dete u modernom studio apartmanu sa dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom i kupatilom-Vila Barović & Spa -Zlatibor!

5300 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 • noćenje za dve osobe + gratis 1 dete u modernom studio apartmanu sa dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom i kupatilom - Vila Barović & Spa -Zlatibor

Vila Barović, sinonim za luksuz u pravom smislu te reči nalazi se na jednoj od najlepših srpskih planina, Zlatiboru.

Studio apartmani su moderno opremljeni apartmani, koji u svojoj strukturi imaju dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom i kupatilo.

Kapacitet (do 2 odrasle osobe + 1 dete)

Apartmani ovog tipa u spavaćoj sobi mogu imati jedan bračni ležaj ili 2 odvojena kreveta gde se udobno mogu smestiti 2 osobe. U apartmanu preovlađuju prave, oštre i moderne linije i crne i bele boje, odnosno crvene i bele boje. Površine ovih tipova apartmana su 30m2. Apartmani Tipa Studio mogu da ugoste do 2 odraslih gostiju i 1 dete.

Kompletno opremljena kuhinja za spremanje hrane, fen za kosu, LCD televozori, Radio CD uređaji, DVD plejeri, peškiri se menjaju svaki drugi dan, posteljina svaki četvrti dan...

Vila je smeštena nadomak centra i jezera, a opet mirno ušuškana u planinski ambijent. Ova vrhunski opremljena vila, otvorena je čitave godine, trudeći se da svojim gostima pruži istančanu rafiniranost, i za naše prostore, nesvakidašnji komfor.

Svim gostima su na raspolaganju  bazen sa pokretnim staklenim krovom, SPA Centar, caffe bar unutar Vile, besplatan wireless internet u celom objektu, video nadzor parkinga i kompletnog objekta, dečije igralište itd.

http://www.vilabaroviczlatibor.com/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)
Uros Sve je odlicno

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vila Barović

Nikole Altomanovića bb, Zlatibor

Vaučer važi

do 29.4.2021.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: noćenje za dve osobe + gratis 1 dete u modernom studio apartmanu sa dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom i kupatilom - Vila Barović & Spa -Zlatibo
 • Jedan vaučer važi za dve osobe + gratis 1 dete!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Check-In - 15h - 22h, Check-out - 7h - 11h
 • Rezervisani broj dana će biti naplaćen i ukoliko dodje do skraćenja boravka. Vila ne uvažava loše vreme kao razlog prevremenog odlaska gosta.
 • Cene su izražene po smeštajnoj jedinici, dnevno, bez boravišne takse koja se posebno naplaćuje (120 dinara po osobi/dnevno, deca od 7 do 15 godina starosti plaćaju 60 dinara, a za mlađe od 7 godina, taksa se ne plaća).
 • Boravak se naplaćuje isključivo u dinarima, po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
 • Obavezno je proveriti raspoloživost slobodnog kapaiteta vile i nakon toga izvršti rezervaciju za željeni termin!
 • Spa se koristi kombinovana dva saržaja po izboru!
 • Telefon za rezervacije 065/4007266 i 031/846369!

Slične ponude