440 din za popravku zuba ili zamenu plombe ili ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili kiretažu paradontalnog džepa + GRATIS stomatološki pregled u ordinaciji DELEVIĆ u Prizrenskoj ulici!

1500 DIN
Ponuda je istekla

440 din za popravku zuba ili zamenu plombe ili ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili kiretažu paradontalnog džepa + GRATIS stomatološki pregled u ordinaciji DELEVIĆ u Prizrenskoj ulici!

Savremeno opremljena stomatološka ordinacija Delević nudi Vam široku paletu usluga na jednom mestu, koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi. U saradnji sa vrhunskim stručnjacima, različitih specijalizacija, pokrivamo širok spektar usluga od dečije i preventivne stomatologije do hirurgije i ortodoncije. Prilikom rada u našoj moderno opremljenoj ordinaciji, koja se nalazi u strogom centru Beograda, koristimo najkvalitetnije materijale i savremenu opremu, što nam omogućava da uspešno rešimo svaki Vaš stomatološki problem.Blistav osmeh i zdravi zubi su ono što prvo primećujemo kod svakog pojedinca. Sa željom da Vaši zubi uvek budu estetski lepi, nudimo Vam sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu, po veoma pristupačnim cenama. Zahvaljujući upotrebi najkvalitetnijih materijala i opreme, u mogućnosti smo da stručno i bezbolno izvršimo popravke Vaših zuba i pobrinemo se da Vaš osmeh ponovo zablista.Pored stomatoloških usluga, ljubazno i profesionalno osoblje ordinacije Delević pružiće Vam sve neophodne savete o pravilnom održavanju oralne higijene, što je preduslov u sprečavanju bolesti usta i zuba.

Pitanja

goran
19.10.2015. 23:51
Da li se može kupiti više vaučera?
Kupoman
Gorane, možete kupiti više vaučera. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Delević

Prizrenska 9, II sprat, Beograd
064/1947457, 069/3001982

Vaučer važi

do 24.11.2015.

Napomene

  • Zakazivanje najmanje 2-3 dana unapred!
  • Otkazivanje 24h unapred!
  • Anestezija je uključena u cenu!
  • Plomba je jednopovršinska!
  • Najava na 064/1947457, 069/3001982
  • Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 10h-18h, Subota od 10h-14h

Slične ponude